sunnuntai 8. tammikuuta 2012

It feels like happines

DSC_0710 DSC_0712 What a wonderful day!
Aamusta heti ylös ja Samulille, muut lähti mökille Kymenlaaksoa kohti. Ilma oli ensinäkin ihan täydellinen: -17 astetta pakkasta, valkoista lunta joka puolella ja aurinko ei vois kirkkaammin paistaa! Tää se vasta alkaa tuntua talvelta. Päivä oli ihan superkiva ja ihana, tämmösistä tykkään! Harmitti ku kameraa en saanu Samulille mukaan, ja nää pari kuvaa on räpsäisty pihassa ennen lähtöä. Joka puolella oli niin upeen näköstä!
Pian muuten saadaan Purnukin avattua ja pääsen taas lievittämään mun vieroitusoireita lumilautailusta joita on jonku verran ehtiny tässä "talven" aikana kasaantua.. Mikä onni, että lähin hiihtokeskus on reilun kilometrin päässä..

5 kommenttia:

 1. ihastuin sun blogiin ensisilmäyksellä! Blogin nimi, ulkoasu, kuvat - kaikki aivan ihania :) Ja oot vielä hirmunättikin. Sait ehdottomasti lukijan (=

  http://tuulianna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla! Missä päin muuten asut? aivan ihanan näköistä :) Ja oot tosi kaunis sait uuden lukijan! :D

  http://sincerelylinda.blogspot.com/
  Käy kurkaamassa myös mun? :)

  VastaaPoista
 3. tuuli: Voi vitsiiit, tämmöset kommentit piristää ihan älyttömästi tämmösiä kamalia maanantaita... Aww kiitoos♥

  Linda: Kiitos tuhannesti! Asun Hartolassa, tämmönen pieni mut nätti paikka Päijät-hämeessä :) tossa takana just maisemana laskettelukeskuksen rinteet ja tommonen pienimuotonen "vuori" tässä ihan meidän vieressä :D voi kiitos hirmusesti♥ käyn ehdottomasti kurkkaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi, ja toi sun huone oli mitä kodikkain! Just oikeen värinen. :)

  Pia,
  http://beingpia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia!:)

  http://a-nnan.blogspot.com/

  VastaaPoista