keskiviikko 11. tammikuuta 2012

TOP VIISI - blogit

Kuvaa klikkaamalla pääset blogiin.

justbeyourself
Eveliinan blogi oli parhaimmistoa! Tää tyttö on niin herttainen ja kaunis, blogi on raikas ja kuvat ihan täydellisiä. Tekstiä oli just sopivasti kuviin suhteutettuna ja sitä lueskellessa tuli myös itelle positiivinen mieli. Heti blogia jo vähän aikaa lueskellessani mulle tuli semmonen fiilis että Eveliina on tosi symppis tyyppi :) kuitenkin, jos pitää näistä viidestä valita se lemppari, se on tämä!

jasminemaria
Jasmine-Marian blogiin ihastuin ensisilmäyksellä! Ulkoasu on tosi kiva samoin kun kaikki kuvat hyvälaatusia ja kauniita. Kirjoittaa hauskasti ja tosi nätti tyttö! Huomasin myös blogia selaillessani, että omistaa aivan ihania koruja ja koruaddiktina... Nam!

millionbeautiful
Alinan blogiin törmäsin ekaa kertaa vasta linkin avattuani ja yllätyin tosi positiivisesti! Blogi olikin täynnä paljon rentoa luettavaa ja upeita kuvia, aloin himoitsemaan Alinan hiuksia ja tyylissäkään ei oo moitittavaa!

kikuli
Markuksen blogi oli ainoa poikablogi kaikkien noiden 84:n joukossa, ja vielä ihan huippu semmonen, joten tottakai se pääs tähän top vitoseen! Tää poika osaa kuvata. Löysin myös tosi kivoja erilaisia postauksia, mihin en oo kyllä ennen törmännyt, esimerkiks Kokistölkki-postaus!

dreamwith
Pilvin blogi on äärettömän söpö, täynnä oikeesti isoja ja hyviä kuvia. Ihana tyyli ja kirjoitustapa, vaikuttaa niin hyvältä tyypiltä! Blogia ei ole täytetty turhuuksilla vaan siitä syntyy hyvä, mielenkiintoinen kokonaisuus.


Siinä tiukka, kovalla harkinnalla ja miettimisellä valittu top vitonen noista 84:stä blogista. Blogit eivät ole parhaimmuusjärjestyksessä! Joukosta löytyi mitä erilaisempia ja mahtavempia blogeja, ja jos omaasi ei löytynyt tästä, se ei todellakaan tarkoita ettenkö pitäisi blogistasi tai olisi jäänyt seuraamaan sitä. Toivottavasti löysitte näistä mahtavuuksista uutta luettavaa :)

HUOM! En tähän postaukseen laittanut yhtään kavereiden blogeja vaikka mieli teki, mutta... suunnittelin teidän blogeille ihan spesiaalia postausta myöhemmin! ;)

8 kommenttia:

 1. Wau mikä yllätys oli löytääkkään oma blogi top vitosesta! Jeee!! ^__^ :)

  VastaaPoista
 2. Apua en yhtää aatellu et mun blogi ois tua! Kiitti paljon :-)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö oot tehny hienot kollaasit noihin! :oo mut hyvii blogeja kiitti:)

  VastaaPoista
 4. voi kiitos ihana!! tää piristi kauheesti mun iltaa :-)

  VastaaPoista
 5. Voi tota kuvaa mun "pienestä" haukustani. :) On siis tossa Jasmine Maria:n blogin kuvassa.

  VastaaPoista
 6. Markus: Sun blogi oli huippu :)!

  Pilvi: Höööps, itse olet!

  Eveliina: Mun mielestä se oli heti selkee lemppari! Eipä kestä, ihana oot :)

  Anonyymi: Heh kiitos!

  Jasmine Maria: Eipä mitään! ♥

  alina: Voi että, kiva kuulla että ilahdutti! eipä mitään, ihana oot itse ihanan blogisi kanssa!

  Jannika: Aaaw voi oliks sen sun hauveli? Aivan ihana sydämienmurskaaja, toivottavasti ei haittaa että käytin sitä tossa kollaasissa :) niin suloinen tapaus ♥

  VastaaPoista