tiistai 10. tammikuuta 2012

Tyttö onnellinen


M83 - Midnight City

DSC_0753_picnik DSC_0750_picnik DSC_0776_picnik DSC_0787_picnik DSC_0834_picnik DSC_0967_picnik Efter skolan ehdin just just ulos nappaamaan muutaman kuvan ennen kuin se pimeys taas iskikin.. Huomasin myös, et kissoista on melkein mahdoton saada onnistuneita kuvia, tai sit meidän kissa on vaan liian hellyydenkipeä puskiessaan aina kameran linssiin kiinni laukaisuhetkellä. Toi eka on aika karu ja voi antaa meijän pojusta väärän kuvan, se on oikeesti maailman kiltein kisu!

Sain muuten vähän blogia muokattua, lisäilin noi linkit tonne ylös ja muutin vähän sisältöä + keskitin otsikon ja päivämäärän ja pienensin kuvien väliä, ku noi kumpiki on pitäny tehdä jo valovuosia sitten! Huomenna muuten viimeinen päivä sitten linkitellä noita blogeja, 80 siellä taitaa olla jo, huhuh! Mutta ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön, eli armollisesti kahlaan jokaikisen blogin läpi!

Haluaisitteko muuten, että huonepostausta tekisin tässä lähipäivinä?

18 kommenttia:

 1. kiitti :) aa sulla ihan älyttömän ihania noi lumimaisema kuvat :d ja toi banneri on tosi hieno

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihana kisukin :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kisuli! :) Ja joo huonepostausta kehiin!

  VastaaPoista
 4. heei voitko antaa sen koodin, et miten saa noi keskitettyy? siis päivämäärän ja ton tekstin otsikon :--D oon kokeillu nyt ainaki 3 koodii ja mikää ei oo toiminu

  VastaaPoista
 5. huonepostaus ois kiva (:
  miten muuten sait päivämäärän keskitettyä ?

  VastaaPoista
 6. ääääääääääh en kestä sun blogi on nii kiva.... tää ulkoasukin on niin ihana en osaa tehdä näin hienoo itte :D: ja haluisin kans tietää ton päivämäärän keskityksen (; kiitoos !

  VastaaPoista
 7. Niin ja sitä piti myös kysyä että onko tämä sun blogi joku abloggerin valmiista malleista (esim. simple, awesome yms mitä niitä nyt onkaan) vai ootko tän ihan itse kaikki html-koodit muokannut ? D:

  VastaaPoista
 8. wow toi traktorikuva on upee! Ja supersöpö kissa :) Tee ihmeessä huonepostaus!

  VastaaPoista
 9. kyllä haluaisin, ja tykkäsin hirveesti kissakuvista! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana muru ♥

  Joo huonepostaustaaaA!

  VastaaPoista
 11. Hyvää uuttavuotta tänne! Söpöjä talvisia kuvia. Ja joo huonepostaus olisi nastapasta. Saisin vielä enemmän syitä miksi en viitsi omasta huoneestani postata yhtään mitään, tää on iha hirveä :D

  VastaaPoista
 12. jasmin, nuppu, Mira, Alina: Kiitos kaikille ainaki nääääin paljon! ♥

  jjonnaps: Html-koodista etit sellasen kohdan ku Posts ja sinne lisäilin sitten text-align: center vähän joka kohtaan, kannattaa ite kokeilla :)

  jemina: Päivämäärän saa keskitettyä just että koodista etsit ton *Posts - kohdan ja sinne kohtaan h3.post-title, .comments h4 { , lisäät alle text-align: center !

  Onzq: Voi että kiitooos ♥ päivämäärän keskitys tossa ylhäällä :) ja mun malli on ihan simple, oon sitte muokkaillu tätä vaan :) tosin oon harkinnu että pitäskö kokonaan koodailla itse!

  olgi: Kiitooos!

  omenaruusu: No hienoaa, huonepostaus siis tulossa vähän myöhemmin :)

  Maija: Sinäpä siellä♥ tulossa ;)

  Janna: Kiitos samoin sinne! Pitää yrittää saada se aikaiseksi tässä parin päivän sisällä joo, kerranki ku se on noin siistissä kunnossa.. Mulla oli joskus kanssa tommonen fiilis ja sit muutuin vihreeks ku kattelin muiden täydellisten bloggaajien täydellisiä huoneita :'D

  VastaaPoista
 13. kiva blogi sulla :) käy tsekkaa mun jos haluat: http://thesmallpartofmylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Voi kui sulonen kissa:D ja tää blogi on aivan ihana ^^ Tykkään siitä miten muokkaat noi kuvat!


  http://dreamoffi.blogspot.com/

  VastaaPoista