keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tyylin muodonmuutos

2008
Vuosi 2007 tai 2008? Ei mitään muistikuvaa, luulisin kuitenki että jostain 5-6. luokalta. Oma vaaleempi hiusväri ja söpöt pyöreet posket. Söpöä!

20082
Purnukuvia joskus vuodelta, ööö.. 2008? Voi että miten voi näyttää pieneltä! Nää on varmaan samoihin aikoihin otettu ku noi edelliset kuvatkin. Anteeks Roosa ku suttasin sun naaman tosta keskimmäisestä mut tiedän ettet olis tykänny jos olisin jättäny sen näkyviin!

2009
Oliskohan nää sitte 09-kuvia, ainaki kasvonpiirteet on huomattavasti erilaiset ku noissa edellisissä. Pidempi omanvärinen tukka ja tän jälkeen se sitten lähtiki, nimittäin näin...

keesii1
Leikkasin keesin! Aika hurja muutos. Muistan ku sillon ekana iltana ton jälkee menin suihkuu ja olin ihan että voi ei, mitä menin tekemää ja itkin siinä sit koko illan :D seuraavana päivänä tukka näytti kuitenki paljon paremmalta!

keesiruskee keesikesä
Pitihän se sit tummaks saada, eli ensimmäistä kertaa elämässäni värjäsin tukan. Aloin värjäämisen jälkee tykätä tosta paaaljon enemmän, suorastaa rakastin! Toi oli just kiva kesätukka, tuli paljon hyvää palautetta. Ikävöin tota ruskeeta väriä!1
lyhyt
Vähitellen aloin kasvattamaan keesiä sitten pois, kun halusin taas pitkät hiukset. En silti hetkeäkään kadu, että kokeilin myös tommosta! On monia ihmisiä jotka ei elämänsä aikana uskalla luopua niistä turvallisista pitkistä hiuksistaan. Mun mielestä pitää osata irrotella ja kokeilla oikeesti jotain noin erilaista! Täällä me eletään vaan kerran ja pitää muistaa että kyllä ne hiukset kasvaa.. Jos vaikka katotte mun hiuksia nyt ja pari vuotta sitten, niinku tässä, niin huomaatte kyllä!

lyhytmusta
Tukan kasvatteluvaihetta. Värjäsin hiuksia ja niistä tulikin sitte melkein mustat, mitä yritin parhaan mukaan välttää! Kertaakaan en oo värjänny mustalla vaan tummanruskealla, pitäis vissiin aina ottaa tosi vaalee sävy jossei haluu että tulee mustat hiukset. Mutta joo, jos joskus sitä värinpoistoa itekin kokeilis!

nyyt
Kaikkien noiden muutosten jälkeen, tässä sitä nyt ollaan! Päämääränä mulla on pitkät hiukset niinku joskus ihan pikkusena kun ne oli peppuun asti. Saa nähdä että kestääkö pinna ja vedänkö joku kaunis päivä taas kummempia miettimättä lyhyeks! Noh, enköhän nyt jatka kärsivällisesti kasvattamista kun näin pitkälle oon jo päässy!


12 kommenttia:

 1. IHANA !!!!!!!!! VOIII ETTÄ SULIN NOILLE ku oot purnussa tommonen pikkunen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hönööö! Näytän kyl ihan skidiltä noissa, ähähä :D

   Poista
 2. oho sulla on ollu ihan lyhyet hiukset! Hienot ! Kiva postaus taas kerran (:
  blogisi pääsi lemppariblogit -postaukseeni (:

  http://lehtokurppa.blogspot.com/2012/01/top-5-lemppariblogit.html

  VastaaPoista
 3. tossa noin missä on noita keesin pois kasvatuskuvia! niin oot ihan hullun ihana noilla hiuksilla! mulla on ikävä noita :)

  VastaaPoista
 4. muistan ku vitosella leikkasin lyhkäset hiukset ja aloin katumaan sitä tossa kasilla ): nyt hiukset on olkapäihin asti ja tuntuu, ettei nää millään kasva. en kyllä enää ikinä leikkaa lyhkäseks !

  oli kyllä tosi kiva postaus (:

  VastaaPoista
 5. Onzq: Joo tommoset joskus päätin vetästä enkä kyllä kadu :) kiitoos! ei vitsi, oot ihana ♥

  Ansku: Hihi, mäki kyl tykkään noista! Poikatucca :)

  jemina: Joo, vähän sama tunne ollu mulla jossain vaiheessa! Mulla on vähän pidemmät ku olkapäille ja tosiaa tuntuu et tää kasvu on tyssänny tähän.. Mut hei, kyllä ne kasvaa ja tarpeeks usein ku leikkaa huonoja latvoja pois nii kasvu nopeentuuki vielä :)

  VastaaPoista
 6. vähän siistii et uskalsit leikkaa keesin oikeesti kunnioitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos!! oon kyl itekki aika ylpee itestäni, voin sanoo et oon kokeillu melkein laidasta laitaan kaikkea :)

   Poista