keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Jee lappiin

DSC_1032
"Kattokaa lisäbassoo!" Sain ehkä maailman mahtavimman älynväläyksen siinä lauantai-aamuna pienissä pärinöissä sängyllä istuessani, Ma Cherien rämähtäessä soimaan, ja päätin ilahduttaa muita tuplabassolla (lue=*TUM, TUM* hakkaa takaraivoa seinään - operaatio ja tuloksena vuoden naurut ja kuhmu jos toinenkin)
DSC_1069 DSC_1058 DSC_1056 DSC_1052 DSC_1043 DSC_1072
Toivon ettette kauhistu hirveesti näistä meidän rennonletkeistä lauantaipäivän no make up- kaavalla toteutetuista kuvista, ei sitä aina jaksais panostaa!
DSC_1079 DSC_1027
Voi sitä herkun määrää...
DSC_1087
Photooos from weekend, ja huomaa ettei hirveesti kamera mukana kulkenu touhuissa! Joka tapauksessa viikonloppu oli kiva ja tytöt on ihania ♥ pus!

Muttamutta tättärää, guess what? Meikäläinen ottaa pienen irtioton arjesta ja lauantaina suunta kohti Lapin pyhätunturia! Voi että tätä fiilistä, viikon pikku loma jossain ihan uusissa ja ennennäkemättömissä maisemissa tekee enemmän ku hyvää. Matkaseuranani toimii ihana Roosa perheineen ja siis viikko meillä on siellä aikaa snoukkailla ja rentoutua. Reissu oli tosiaanki aika extempore ja lyhyellä varoitusajalla toteutettu, mut eikös ne semmoset reissut onnistu aina parhaiten ku ei oo liikaa suunniteltu etukäteen? Jokatapauksessa oon ihan hirrrveen, hirrrveen innoissani ja mahtavaa päästä vihdoinkin, ekaa kertaa elämässäni jonnekin pohjoisempaan kuin Seinäjoelle...

Aikaa tuntuu vaan olevan tosi vähän ja tekemistä hirveesti ennen reissua, tämä päivä ja eilinen meni oikeestaan ton maantiedon projektin kanssa. Ehin kyllä onneks käydä tänään vuoden ensimmäisellä kunnollisella juoksulenkillä ja aiaiai ♥ teki niin hyvää! Sain muuten idean, että alkaisin pitämään tässä samalla semmosta pienimuotoista treeniblogia, listaisin aina viikon treenit ja vähän voisin tsempata motivaatioo tarvitsevia! Kuulostaisko miltään?

10 kommenttia:

 1. joo, tommone treeni-idea ois tosi kiva! pitäis itekki ottaa itteensä niskasta kiinni, jos tää vaikka vähä tsemppais ;-) !

  VastaaPoista
 2. Jeeeeij Lappiin :-) kivaa tulevaa reissua sulle! ja toi treeniblogi kuulostaa kivsulta idealta!

  VastaaPoista
 3. ououou, i like your blog jajaja toi treeni hössäkkä kuulostas jeessilt! :>

  VastaaPoista
 4. tekisit mielummin semmosta et viikon ajan jokapäivä video, ees semmonen melko lyhyt? :)

  VastaaPoista
 5. Elina, se treeniblogi kuullostaa erittäin hyvält! Ittekki oon ajatellu et jos joku päivä lenkil. :) Pidä hauskaa siel Lapis!! Ootte kauniita, kaikki<3,, ja tosi hieno toi letti tossa sivulla, itte en osais tehä tollast :o,, okei siks koska oon tämmöne tumpelo :D Ja oon samaa mielt anonyymin ^ kans et videoo kehiin! ;) Ei ny kyl joka päivä tartte eikä joka viikkokaa mut ees joskus?

  VastaaPoista
 6. Toi treeniblogi kuullostaa tosi kivalta :) !

  VastaaPoista
 7. sulle ois haaste mun blogis (:

  http://finefresh-n-fierce.blogspot.com/2012/03/haaste-paivanasua-pitkasta-aikaa.html

  VastaaPoista
 8. hei sinä olet!<3 oon tosiaan seksikäs me kaikki ollaaan

  VastaaPoista
 9. sinä oooooooooot<3 ja ollaan me seksikkäitä!

  VastaaPoista
 10. Saara: Hei kiva että innostutte! Olis tosi kiva pitää semmosta vähän niinku tässä ohella :)

  Marja: No niimpä, huippuaaa :) kiitos paljon♥ ja kivakiva juttu, semmosta siis tulossa!

  Jenna: Ououou kiitooos, minäkin sun blogista! Ja hienooo hei! :)

  Anonyymi: Voin todellakin laittaa harkintaan, sehän olis just kiva idea :)

  Minnni: Dodiih, sehän on hyvä! Ja kiiitos paljon :---) Cilla on taitava se osaa mitä vaaan, emmäkää osais tehdä tollasta! mut joo kyllä saatte mahdollisesti videookin, heh kiitos vielä kommentista :)

  Salla: Huippujuttu :)!

  jemina: Ooo, teen heti ku ehdin! Kiitos ♥

  Angelica: Voi sinua :) ja ollaanhan myö!

  VastaaPoista