torstai 19. huhtikuuta 2012

Liebster blog award!

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
2. Kiitä tunnustuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. Kiitos Alex! Thank you Alex!
3. Valitse viisi suosikkiblogiasi, joilla on siis alle 200 lukijaa, linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentoimalla heidän blogeihinsa.
4. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.


http://twoandahalfreasons.blogspot.com/ Marjan blogi on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana ja täynnä mielenkiintoisia juttuja, joita jaksaa lukea aina päivästä toiseen! Ihana ja sympaattinen bloggaaja luo myös ihanan blogin.

http://bellamarian.blogspot.com/ Bella on niin suloinen tuon bloginsa kanssa, että ei voi olla tykkäämättä! Aivan ihania ja tunnelmallisia kuvia ja hyväntuulisuutta päivästä päivään.

http://ourlifeto-gether.blogspot.com/ Maijan ja Elinan blogi on hullun kivaa luettavaa ja tykkään kummanki tyttösen jutuista hirveesti! Kuvat nättejä ja hyvälaatusia + kivat tytöt!

http://kikulipersikka.blogspot.com/ Markuksen blogista tuun aina ihan älyttömän hyvälle tuulelle, kerrankin miesblogia josta on osattu tehdä mielenkiintonen ja kiva! Hullun kivat kuvanmuokkaukset ja viihdyttävää tekstiä.

http://wwwviivitin.blogspot.com/ Viivin blogi nyt on ihan paras! Tunnelmaltaan parempaa blogia saa jonkin aikaa etsiä ja postauksetkin piristää aina ihan yhtä paljon! Tykkään sinusta tyttö ♥


Ps. Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä tai missään muussakaan!

DSC_1069 DSC_0057

10 kommenttia:

 1. Kiitos ihanuus! ♥ piristit mun päivää :3

  VastaaPoista
 2. Oijoiiii wouuuu this is souuu coool ! :-) Thaank you dear, oot ihana ! ♥

  VastaaPoista
 3. tosi kivoi tälläset postaukset, varsinki ku muutki tajuu et voi olla lukemisen arvonen blogi vaikkei sillä oliskaan tuhat lukijaa :-)

  VastaaPoista
 4. ooi kiitos paljon munki puolesta!(: tää sunki blogi on aiva ihana! <3 +jyppi jeaaaah!

  VastaaPoista
 5. Hirmu kivasti kirjotat ja tekstiä on tosi mukava lukea ku se on hyvin jäsenneltyä ja selkeetä + kivalla fontilla :) Ja kuvat on myös kauniita ja sopii hyvin tekstiin

  Tällänen muuten vaan kommentti XD Kiva blogi! seurailen

  VastaaPoista
 6. Tää blogi on todella upee. Ihanan selkee ja tosi nätistikin vielä kirjoitat(: Toivottavasti laittaisit mullekkin kommenttia!

  http://eemmmma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Oii kiitos niin paljon ♥ (---: olin pakahtuu onnesta kun näin tän :--D

  VastaaPoista
 8. voi ei olin just tulossa kommentoimaa et haastoin sut tähän mut olitkin kerenny jo tehä tän :-D

  VastaaPoista
 9. The dog is beautiful! Thanks for your comment!
  http://fightfoughtfought.blogspot.com.es

  VastaaPoista