keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uudistunut blumenwies

printscreeen DSC_1058 DSC_0789 DSC_0500

Monta tuntia istuttu ruudun ääressä vääntäen blogin parissa, ja - vihdoinkin oon tyytyväinen! Radikaali ulkoasunmuutos, suuremmat kuvat, muutama juttu lisää ja niin edelleen. Lisäsin weheartit-accountin tonne sivuun joten seurailkaapa sieltä, ketä kiinnostaa!
Mutta nyt, haluan ja vaadin, että te arvoisat 207 näytätte että olette siellä jossain ruudun toisella puolella ja kerrotte mielipiteenne tästä uudesta ilmeestä! Joka iikka, olis oikeesti kiva kuulla ihan palautetta teidän suusta ja onko esimerkiks muuta parantelemisen arvoista, postauksia mitä toivotte ja niin edelleen! Kaikki tämmönen on aina enemmän kuin tervetullutta ja nyt toivon hurjasti teidän mielipiteitä! Areena on teidän.

PS. Palailen vielä tänään myöhemmin tai huomenna postauksen parissa ja esittelen ne JKL:n ja Lahden ostokset mitkä lupasin ja mitä halusitte nähdä! See ya later!

18 kommenttia:

 1. heei tää on tosi kiva, tykkään ! :)
  miten pystyt muokkaa noihi otsikoihin tollaset tausta sydeemit? ja muutenki nää kaikki, mitä ei normaalilla bloggerin ulkoasun muokkausohjelmal pysty tehdä? Liittyy varmaan HTML- koodeihin? :)

  http://ellannnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä erittäin hyvän työn teit :--) tuo banneri on jotenki tosi ihana! Ja isommat kuvat suuuuuuurta plussaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti onnistuit tossa ulkoasun muuttamisessa! (=

  VastaaPoista
 4. tää on iha sika hieno ! :-)

  http://yolo-mariam.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Tykkään tästäblogista ja oon ollu jo aika kauan lukijanaki, en vaa oo jostain syyst komnmentoinu ikinä:D Tuun ny sanoon et tää on aivan uskomattoman hyvä! Varsinki toi kun kerroit kaikkee miten saa makean himon pois! Oot tollanen luonnollisen kaunis :3! Sul on kiva tyyliki (; sanon sen verran ulkoasusta et mun mielestä ois kiva ehkä joku tausta tänne hyvä? Se voistuoda vähän lisää eloa tähän ilmeeseen,nyt kun bannerissa ei ole väriä, kuvat on kivat kun on isommat, näkee paremmin (:

  VastaaPoista
 6. tää on tosi kiva :) ja tee joku kiva videopostaus

  VastaaPoista
 7. ootpa sä kaunis ! (: ihana tää ulkoasu !

  VastaaPoista
 8. ihana toi banneri! :) oon muuten miettiny et mitä toi blumenwies tarkottaa? :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään ihan hirveesti sun blogista! Taidanpa alkaa seurailemaan C: !

  VastaaPoista
 10. ella: Voi kiitos, mahtavaaa!! :) ja joo html-koodeihin vaan kävin käsiksi, eli etin sieltä semmoisen kohdan kuin "h3.post-title, .comments h4 {" ja lisäsin sinne "background-color: " ja tohon haluama taustaväri. Helppo homma!

  Marja: Wiih kiitos paljon ♥ ihanaa että tykkäilet :)

  Jenna: Voi kiitos!

  mmariam: Kiva jos miellyttäää :)

  Elisa Juhala: Kiitos paljon kommentista, ihanaa että tämmöisetkin lukijat sit joskus kommentoi jotka yleensä vaan pysyttelee taka-alalla ja lueskelee vaan! Joten kiitos paljon kommentista ja mielipiteistä ja kehuista! Ja joo, voi että, oon taustan kans vähän samoilla linjoilla.. Olin kahden vaiheilla että laitanko taustan, mut sit kuitenkin päädyin tähän valkoiseen. Katotaan nyt vielä, jos se ilmestyiskin!

  Paula: Jee! Kiitti 8)

  Jonna: Kiitos! Ja joo se mun on pakko saada kyl aikaan :)

  Siirimari: Kiitos samoin kuules! Hihi :)

  julianna: Voi kiitti! Blumenwies tarkottaa kukkaniittyä ilmeisesti saksaksi, vähän vaan jotenkin eri tavalla!

  Tessa: Kiitos paljon! Huippumahtavaa 8)

  Alina: Kiitoos :)

  Maria: Kiitoksia!

  VastaaPoista
 11. Tää uus ulkoasu on todella upea, vaikka en vanhaa olekkaan nähnyt :D Upeat kuvat tässäkin postauksessa! Mahtava blogi kerrassaan tämä ♥ Lukijaksi jään!

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. josku: Voi että kiitos, tosi paljon! Piristit oikein päivää :) tervetuloa lukemaan♥

  VastaaPoista
 13. Piti tulla vielä tähän postaukseen kommentoimaan nyt kun ehdin ja jaksoin niin, että tämä uusi ulkonäkö Blumenwiesissä on kyllä aivan ihana ♥ Ja nyt jotenkin ihmeellisesti iski minuunkin ulkoasun vaihto-innostus elikkäs suuntaanpas tästä heti muuttelemaan oman blogini ulkonäköä ja tervetuloa sitten vilkaisemaan sitä, jos kiinnostaa :D Mutta niin, täällä on oikein kaunis ulkoasu ja bloggaaja myös :)

  http://myheadlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Naminam, ihana ulkka taas kerran! :---) Otsikkokuva ei mun silmää oikein miellytä, mutta blogin sisältöhän se merkitsee eikä ulkonäkö. Jatka samaa rataa, Elina - oot ihana & sun blogi samoin!

  http://vvvilhelmiina.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. Mie ainaki tykkään sun ulkoasusta ihan hulluna! Just sopivan selkeä, raikas ja antaa postauksille silleen ilmaa hengittää :) Ei oo sellaista tunkkaista siis.

  http://colours-and-carousels.blogspot.fi/

  VastaaPoista