sunnuntai 19. elokuuta 2012

Life gives, life takes


DSC_1081 DSC_1713 DSC_1073

Mulla on ollu lähiaikoina kaikenlaista, elämässä on tapahtunu yhtä sun toissa ja tuntuu että oon ollu enemmän hukassa ku koskaan. Monia asioita, jotka on ravistellu ja pistäny miettimään, ettei kaikki oikeesti aina mee niinku tahtois ja miten on ajatellu niiden menevän ehkä vuosi, tai pari sitten. Se on hassua, miten jotkut asiat vaan voi olla niin merkittäviä että ne vaikuttaa kertaheitolla elämään niin suuresti. Se miten jaksaa eteenpäin, mikä pitää positiivisena ja minkä voimalla jaksat herätä aina uuteen aamuun, se ei oo niin yksinkertaista. Ja mikä kummallisinta, sen tajuaa vasta sitten kun sellainen tilanne sattuu omalle kohdalle. Juttuja, mitä ei vaan voi ymmärtää ennen kuin niitä tuntee ja kokee itse, ennenku ne satuttaa ja raapii. Elämä antaa ihan hirveesti, mutta se myös ottaa. Kaikella on silti tarkoitus, joku suurempi merkitys, mutta sitä voi olla mahdottoman vaikea toisinaan ymmärtää. Miksi asiat meni näin, miksei kaikki vaan vois olla paremmin? Ihmismieli on ehkä liian pieni ymmärtämään noin suuria asioita. Mutta kaikella on tarkoitus. Jostain syystä se ajatus antaa mulle voimaa ihan tajuttomasti. Se on ehkä loppujenlopuks ainoa, mikä merkitsee.

23 kommenttia:

 1. Tyttöseni oot niin vahvaa kamaa ettei sua kaada kukaan ♥muista että sulla on mut pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muru :) remember that, oot ihana<3

   Poista
 2. :( surullista tekstii... en aattelis et oot 14, oot niin aikuismainen mut voimii sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se on, mut eteenpäin mennään! voi kiitos♥

   Poista
 3. ei vitsit, kun meni just mun tän hetkiseen fiilikseen. tuntuu melkein kuin en pystyisi hengittämään, mutta pakko vaan jaksaa hymyillä. kaikki järjestyy aina jollain tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 apua, ihana. kiitos että tulit kommentoimaan, tää oli ihana kommentti, voin samaistua niin paljon! kaikki järjestyy, asioilla on tapana tehdä niin! voimia sinnekin<3

   Poista
 4. en löytäny sun sähköpostia joten kirjotan tän asian nyt tähän, pahoittelen ♥ ekaks tää blogi on ihanin ja sun treeni postaukset on aivan parhaita (: treeni postauksiin tää juttu nyt liittyykin eli toivoisin postausta missä kertoisit kuntoilun aloittaville ohjeita ja neuvoja treenaamiseen esim. tekisit jonkun helpon treeni ohjelman? ja sit ois kiva kuulla miten itte aloitit kuntoilun, että miten treenasit ja mikä sai sut innostumaan! (:
  oot ihana ihminen, voimia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mitään, tänne vaan! Sähköpostia en ees oikeestaan päivystä koskaan nii sieltä varmaa olis jääny huomaamatta! Mut voi kiitos ihan hirvesti! Nyt tuli kauheen huono omatunto ku en oo treenijuttuja kirjotellu pitkään aikaan, mut lupaan et niitä tulee :) mut joo, voin oikeesti yrittää ainaki saada aikaiseks tollasta postausta, haluun toteuttaa teidän toiveita :) ihana kun tulit kommentoimaan, ihan super kommentti ♥ aww kiitos :)

   Poista
 5. Osuvaa tekstiä !!!!!

  VastaaPoista
 6. Thanks!! I love these photos. They are really beautiful <3
  Have a nice day darling!


  www.myblueboots.blogspot.com

  VastaaPoista