keskiviikko 15. elokuuta 2012

Summer '12

DSC_1443 DSC_0967 DSC_0633 DSC_0644 DSC_0872 DSC_0534 DSC_0553 IMG_2580 IMG_2451 DSC_1244 DSC_1276 DSC_1408 DSC_1256 IMG_3138 DSC_1306 DSC_0695

Kesä 2012. Vaikka olikin toisaalta surkein kesä ikinä, toisaalta oli kans ihan huippua ja unohtumattomia hetkiä kerty hirveesti, semmosia joita en todennäköisesti tuu unohtamaan koskaan ikinä milloinkaan. Seikkailuja, kokemuksia, rakkautta, epäonnea. Paljon pettymyksiä, mut myös onnistumisen tunteita. Tapahtu hirveesti, vaikka toisaalta ei yhtään mitään.
Kouluun on nyt palattu ja loma on takanapäin, mutta se ei tarkoita tietenkään sitä, että kesä olis lopussa! Nytkin ku kattoo ulos ja lämpömittarin lukemaa, niin kesältähän tää vielä ihan näyttää. Jospa menis ottaa vähän vielä rusketusta pintaan!Thank you summer '12, for everything ♥

24 kommenttia:

 1. tosi makee banneri :) mil teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Apua kun en enää edes muista :D taisin tehä picmonkeylla!

   Poista
 2. upeita kuvia !! varsinki toi auringonlasku,kissa & heppakuva :)

  VastaaPoista
 3. Tää on ihan älyttömän ihana postaus! Ja sun blogi on superkiva, oonkin ollu jo jonkin aikaa sun lukijana c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos hei! Ihana kuulla, ja oon huomannu että oot kommentoinukin, kiitos ihan hurjana♥

   Poista
 4. Oi ihana toi banneri, tykkään hirmusti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hih mieki oon taas vaihteeks tyytyväinen! :---)

   Poista
 5. niiiin upeita kuvia ! <: liityin ehdottomasti!

  http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Löysin just sun blogis uudestaan! Luin tätä joskus, en tiiä, mihin hävitin tän sit o: Mut tääl ollaan taas, ihana blogi!

  http://itsavioletworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Joo multa hävis kaikki 200 lukijaa yhessä vaiheessa kokonaan, joten tavallaan ihan alusta sit piti alottaa ilman lukijoita! Mut ihanaa kun löysit takaisin hih, kiitoos!

   Poista
 7. pikkase ihanii kuvii!

  http://calienteer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihania ja upeita kuvia taas jälleen :) Mullakin on tässä lähi aikoina (varmaan jo viikonloppuna) tulossa myös joku kesä 2012-postaus, kun sen tekeminen on tässä mielessä ollut jo pitkään kuten varmaan muillakin bloggareilla. :) Ja nyt olen kyllä aika samaa mieltä kanssasi tästä kesästä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos taas sinä ihana, kommenttisi ovat maaahtavia :)♥ mutta joo, ehdottomasti, niitä on aina ihana lukea ja muilta itekin tän idean "varastin" :) ja jeps!!

   Poista
 9. Blogisi on ihana ja siksipä käyn täällä aina välillä kurkkimassa. Täällä on hirmu ihania kuvia ja vaikutat oikeesti jotenkin tosi lahjakkaalta kuvaajalta / ja taiteelliseltakin! Oot myös tosi nätti :)

  http://thepineaplelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kovin myös pidän siunkin blogistasi jota suht säännöllisesti kurkin, ja oikeasti samat sanat sinnekin päin!! Ja kiitos hurjasti :)

   Poista
 10. Vau mitä kuvia! :)

  http://id-bn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Sulosii noi jätkät tos! :----D

  www.girlandhighheels.blogspot.com

  VastaaPoista