sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Purnu CC

DSC_0981
Valmiina lähtöön, koneet lämpimiks ja höyry nouseeki siihen malliin... Huomatkaa ja verratkaa mikä ero on mopojen ja kuskien ulkoasussa ennen lähtöä ja heti sit ekan kierroksenkin jälkeen... :D hups!
DSC_0885
Jippiii jess ja innokkaana lähdössä parkkiduuniin...!
DSC_1038
Tältä se sitten näytti, varikolle tultaessa... Pientä kuraleikkiä ellen sanois!
DSC_1041
DSC_1068
DSC_1100
Ystävämme aurinkokin uskaltautui näyttäytymään päivän aikana useempaaki otteeseen! Onneks ei myöskään satanu, en ees haluu kuvitella miltä kuskit ja menopelit olis näyttäny sitten...!
DSC_1103
DSC_1112
Topias tulossa varikolle!
DSC_1122
Ja apujoukot toimii! Nopeesti tankkia täyteen ja sit taas matka jatkuu!
DSC_1140
DSC_1188
DSC_1160
DSC_1204
Ja vieläkin astetta kurasempaa oli paikoitellen, huhhuh!
DSC_1206
Siellä ne veteli ympäriinsä pitkin poikin Purnun rinteitä, hurjia ja vaikeita mäkiä ja laskuja riitti kyllä! Vähän erilaisempaa maastoa kuulemma ajettavaks, enemmän semmosta vanhempaa enduroa ku perus cross countryy! Ja toi tossa kuvassa vasemmalla näkyvä mäki oli kyllä aika paha, siinä jäi yks jos toinenki jumiin vähän väliä!
DSC_1229
DSC_1268
DSC_1283
beforeafter
Ja Topias ennen - jälkeen! Hieno kuorrutus kahen tunnin matkan varrelta :)
DSC_1244


Hui hui nyt tuli kuvamateriaalia oikein olan takaa, mutta saahan sitä joskus vähän latoa enemmänkin! Saatte vielä vikaks maistella vähän päälähdön tunnelmaa videoltakin jonka kuvailin ja lisäsin juutuuppiin.
Lyhyesti siis homman nimi oli se, että eilen lauantaina 20.10 tässä meijän pienoisella kylällä, viereisessä hiihtokeskuksessa järjestettiin Cross Countryn SM-osakilpailu. Kisaajia oli monta eri sarjaa ja yhteensä ilmottautuneita kuskeja 260, eli porukkaa oli kylä täynnä (kerrankin)! Cross Countryn ideana on se, että tietyn pituista rataa (tällä kertaa 4,6km) ajetaan yhteensä 2 tuntia putkeen, tavotteena kiertää mahdollisimman monta kierrosta. Ja tosiaan kuten kuvista voitte varmaan päätellä, homma oli erittäin mutaista.. Ihan järkyttäviä mutalammikoita oli jossain kohtaa, teki itekki mieli mennä rämpimään sinne...! Jyrkkää mäkeä ja kurvia riitti kanssa, tietenki kun hiihtokeskuksen rinteillä painettiin menemään. Tuttu poika Topias oli kans kisassa mukana ja pärjäs hyvin :)

Vähän erilaista postausta tähä väliin, vaikkei oliskaa tuttu laji tai muuten ei enduro ja crossi kiinnosta niin kertokaa silti vaikka että miten teijän mielestä kuvat onnistu! Ite en oo täysin tyytyväinen, olisin tahtonu kivuta jonnekki siistiin paikkaan ottamaa hyviä otoksia ihan jalustan kans, mutta... Pitäis vaa aina jaksaa panostaa enemmän!

Mulla alko perjantaina loma ja voi että osu hyvään ajankohtaan, pään nollaus koulusta ja relax = ♥ ihanaa lomaa kaikille jotka siitä saavat nauttia nyt, ja toivottavasti viime viikon jo lomailleet sai uutta puhtia taas pusertaa seuraavat viikot koulussa ja töissä!

16 kommenttia:

 1. minkä kokosia nää kuvat on? :)

  VastaaPoista
 2. Hei vähän kiva postaus! Tosi hyvin onnistuneita kuvia:) ja hyvää lomaa sulle!:)itellä loma just loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva jos tykkäilit! :--) kiitoskiitos, toivottavasti oli kivat lomat sullakiin!

   Poista
 3. Harrastan ite ihan vaa harrastelun ja huvin sekä kunnon vuoks perheen kanssa crossia ja voin sanoo että mulla on lihakset kipeenä ku pari kertaa ajaa kilometrin pitusta rataa, joten nostan hattua nuille ketkä jaksaa ajaa 2 tuntia putkeen, on kunto oltava todellaki huipussaan! kiva postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just, ei vitsi miten kiva! Mua kans himottais nyt ihan hirveesti noitten kisojen jälkeen aaah, eikää... Ja joo todellakin! Kyl toi ihan treenistä menee :--D kiitos heei!

   Poista
 4. Voisitko tehdä meikki-/meikkauspostauksen tai pitkästä aikaa treenipostauksen+ :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Lupaan tehdä piakkoin jompaa kumpaa, ainaki reenipostausta tulossa :)

   Poista
 5. Mullakin alkoi loma perjantaina, joten nyt otan rennosti ja annan koulukirjojen jäädä tuonne nurkkaan pölyyntymään hetkeksi. Tosin en kyllä voi niitä täysin unohtaa nyt loman ajaksi, kun on muutama hoidettava juttu, mutta kuitenkin pakko kelailla takaisin sitä rentoutunutta ja kiireetöntä fiilistä tässä loman aikana, koska viikonloput eivät tunnu riittävän siihen ihan täysin. :)

  Kuvat olivat tosi hienoja ja onnistuneita minusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kuulostaa tosi hyvältä! Näin pitää tehdäkin ja nollata vähän päätä koulujutuista näin loman ajaks, se tulee tarpeeseen ja sit taas jaksaa jatkaa hommia viikon päästä! Ja kiitos tosi paljon :)!

   Poista
 6. Ihana postaus! Vaikka en ite harrasta crossia niin mopot ja moottoripyörät on silti lähellä sydäntä :) Muuten, mitä mallia käytät blogissa? Ajattelin ite vaihtaa minimaan, koska sille löytyy koodeja helpoiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Ihan sama juttu, vaikkei harrastus ookaan nii voi silti olla tärkeitä tottakai! Mallina mulla taitaa olla ihan simple, tahtoisin kans ite ehkä vaihtaa mut sit kaikki asetukset ja koodit ihan nollautuis ja pitäis koodailla alusta kaikki, joten jos nyt pysyn tässä ainakin toistaiseksi :)

   Poista
 7. uu tosi kiva blogi sulla! :) hienoja kuvia kaikki, kiva että on vähän tämmösiä erilaisempiakin kun mitä yleensä blogeissa näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kuule! Ihana jos tykkäät, koitanki tehä aina vähän kaikkea erilaisempaa, vaikka kaikesta ei kaikki tykkääkään :)

   Poista
 8. miten saat säilytetty noi kuvat tollasina hyvän laatusina? lataatko flickrin kautta vai mistä? :) ja minkä kokosii noi kuvat on ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oikeestaan koskaan laatu kärsi mitenkään! Lataan joo flickrin kautta ja muokkaan sitä ennen vähäsen vaan :) kuvat on medium 800!

   Poista