lauantai 29. joulukuuta 2012

JUST OUTFIT

DSC_0229
DSC_0223
DSC_0246

takki ONLY huivi H&M farkut H&M kauluspaita H&M kengät tamaris/mekka korvikset sokos

12 kommenttia:

 1. Ihana asu, kaunis sinä:)

  VastaaPoista
 2. Tää kysymys ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta toivottavasti voisit silti vastata (:
  Eli jos oikein tajusin harjoittelet youtubesta kaikki Jillian yms. muut lihastreenit?
  Miten harjoittelet niitä, että poimitko videoista vain parhaimmat liikeet vai treenaatko samaan tahtiin kuin videolla? toivottavasti tajusit ;)
  Itse olen yrittänyt tehdä liikkeet samaan tahtiin kuin videolla, mutta joko en pysy perässä tai en osaa liikettä. Olen yrittänyt myös opetella sarjoja ulkoo, mutta sekin on aika hankalaa varsinkin, kun olen uudenvuoden jälkeen aloittamassa sitä 90 päivän kunto-ohjelmaa...
  "Treeneistäni" ei tule mitään, koska haluan kuitenkin, että teen liikkeet oikein enkä kiirehdi niinkuin joudun nyt tekemään? Menetän myös helposti hermoni jos en onnistu...
  Oisko sulla mitään neuvoa minulle? (: kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki :)!
   Joo kyllä, oon aina tykänny enemmän treenata videon tahdissa kuin itsekseni. Teen treenit ihan koko treeninä eli siis teen samaan tahtiin, koko videon :) samanpituisilla palautteluilla mitä videollakin. Eli en pysäyttele videota yleensä!

   Mulla oli ihan sama juttu aluks, mutta nyt kun samoja videoita on tehnyt monia kertoja, muistaa liikkeet jo ulkoa eikä tarvii katella ruutua. Rauhassa vaan käy koko jumpan läpi ja kattoo huolellisesti liikkeet ja harjoittelee. Ens kerralla sujuu huomattavasti paremmin! Esimerkiks BeFit in 90-videot on tosi hyviä just siitä, että niissä on kuukausi ihan samoja treenejä. Opit ne ihan satavarmasti, samoja toistellaan monia kertoja viikossa!

   Mulla ei oo muuta neuvoa, kuin että tekee ja tekee vaan! :) ei haittaa vaikka tippuu kyydistä, jos tuntuu ettei pysy mukana niin kelaa taaksepäin ja tekee liikkeen uudestaan. Aluks tottakai tuntuu vaikeelta kun liikkeet on tuntemattomia. Siitä se lähtee, tsemppiä sulle :)!

   Poista
  2. Sä et tiedä kuinka paljon toi vastaus autto mua! Oot aina niin ystävällinen, kun oon sulta ennenkin anonyyminä kyselly kaikenlaista (: Osa bloggaajista ei vaivaudu edes vastaamaan tai vastaavat todella epämääräisesti, eli toisinsanoen heitä ei kiinnosta. Tämmösiä blogin kirjottajia on oikeasti vähän, jotka jaksavat perehtyä lukijoidensa kysymyksiin ja j vastata niihin niin iloisesti. Sä oot vaan niin käsittämättömän ihana bloggaja kaikki sun kuvat ja tekstit.... rakastan ;)

   Poista
  3. Elina, minkä kokoisia painoja be fitissä käytetään tai mitä ite käytät? :)

   Poista
 3. Kiva toi huivi ! c:
  Mun blogi jos haluisit käyä kattomas :)
  http://elamaawithhanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oot tosi nätti!
  ja heräs semmonen kysymys mieleen, että seurusteletko?

  VastaaPoista