maanantai 21. tammikuuta 2013

MY MAKEUP-video

oyyyahfff
Onnistuin taas heilumaan tossa siihen malliin että jossain vaiheessa ei näy ku puol nutturaa ja mun pää ja joskus näytän mursulta kun nenä on kiinni linssissä (onhan toi aloituskuvakin aika kivsu) mutta antakaa anteeksi :--D kääntyvä näyttö olis tämmösissä tapauksissa erittäin jees. Hope you like it dudesss!

PS. Vaihtakaa laatu HD:ksi niin mun kameran mahtava videolaatu ei mene hukkaan!

13 kommenttia:

 1. Hei tosta sun elfin tilauksesta vielä sellasia kysymyksiä että, tilasitko ne ite? niinku omilla verkkopankkitunnuksillas? ja millä tavalla, siis paypal? vai kortilla? Eikö yhtään epäilyttäny tollanen ei suomalainen firma? ja millä toimitustavalla otit sen? Kalliimmalla vai halvemmalla? Tuliko kotiinkuljetuksena postilaatikkoon? Vai jouduitko hakemaan jostain, mistä? miten saa vaihtoehdon kotiinkuljetuksena? Kiitos jos vastaas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon miettiny ihan tät samaa juttuu!

   Poista
  2. minkä maan valitsit ku siin ei oo suomee ? c:

   Poista
  3. Tilasin siskon kanssa, koska en oo 18-vuotias ja tietääkseni alaikäisillä ei oo omia verkkopankkitunnuksia. Ihan kortilla maksettiin. Ei epäilyttäny, koska elf on iso yritys ja toimii melkein joka puolella maailmaa ja sisko on tilannu sieltä monta kertaa aiemmin. Sillon ku tilattiin, oli voimassa tarjous että jos tilaa yli 30 punnalla saa ilmaiseksi kotiinkuljetuksen eli siis kalliimpi. Kotiinkuljetus tuli ovelle, ei postilaatikkoon, ja jos et ole kotona niin paketti viedään lähimpään postiin. Kun valitset kalliimman toimitustavan, se sisältää kotiinkuljetuksen.

   Hanna: Se maavalitsin on pelkästään kielen takia, käytettiin ihan englantia ja tilausvaihessa osoitetietoihin tulee kohta mihin laitat Finland.

   Poista
  4. Pakko valaista vähän; 15-vuotias nuori saa omat verkkopankkitunnukset, kun menee hakemaan ne pankista. Itselläni on, ja olen 15v.

   Poista
 2. oot tosi kaunis :) mil ohjelmal muute nopeutit ton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ihan windowsin elokuvatyökalulla!

   Poista
 3. Tosi kiva video ja muutenki ihana blogi ♥

  http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. valitsin sinun blogin mun top3:seen link your blog -blogeista =)

  http://eetusreign.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hei kuule mikä tossa videossa oli sen tokan musiikin nimi? Kuulostaa niin tutulta mutta en saa päähäni sen nimeä XD Eka oli Stereo Love mut se toka..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akon-Beautiful ja molemmat siis instrumental versiot! Haha :)

   Poista