perjantai 8. maaliskuuta 2013

Uutta ilmettä

hehed
printtiii

Mulla on ollu jo niiin pitkään suunnitelmissa vaihtaa banneria ja muutenkin muokkailla tätä blogin ulkoasua että en edes muista! Tekstibanneri kyllästytti pahemman laatuisesti ja muutenkin koko blogi on tuntunut vähän jökkivän.. Vielä saattaa tulla pieniä muutoksia mutta tällaiselta näyttäisi ainakin tällä hetkellä! Mitäpä tykkäätte?

Vaikka mun bloggailu ei oo ollutkaan mitään mainiointa tän vuoden puolella, teitä on silti kuus vaille 600! Mieletöntä ♥ ajattelin kuudensadan poksahtaessa laittaa pystyyn kysymyspostauksen, koska sellaista en koskaan aiemmin oo toteuttanut. Osaan kysymyksistä vastailen luultavasti videolla ja osaan sitten tekstinä, ihan miten toivotte. Mulla on teille myös sitä treenipostausta luvassa tän viikon puuhista ehkä sunnuntaina ja muuta pientä kivaa!

Rentoa viikonloppua ja kivaa naistenpäivää tytsyt ♥

21 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tost uudesta bannerista :-)!

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mieletön banneri! Tykkään todellaki :-) ja onnea lukijamäärästä! Hyvää myöhästynyttä naistenpäivää! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marja! Myöhästynyttä naistenpäivää vielä sinnekin henkilökohtasesti hihi :--)!

   Poista
 3. Hei miten saat ton tekstin noin tasaseks ? itelläni se on keskellä ja ärsyttää kun se menee sillein ns kaarevasti ja mikä fontti sulla on , kiitos jos vastaat :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstin saa tasattua, kun kirjoitat postausta ja valitset ensin vasemmasta yläkulmasta "Luo". Sen jälkeen yläreunaan tulee erilaisia toimintoja ja sieltä 6. viimeisestä kohdasta (Tasaus) klikkaamalla valitset sen viimeisen, niin maalattu teksti tasautuu molemmista reunoista. Toivottavasti onnistuu! Mulla on fonttina Georgia :)

   Poista
 4. Musta toi banneri on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva toi banneri, tykkään !!!

  VastaaPoista
 6. Tosi upee toi banneri, tykkään! :)

  VastaaPoista
 7. Et oo aikoihin puhunu samulista, ootteko enää yhessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla oltu enää yli puoleen vuoteen! :D oon mä siitä täällä tietääkseni maininnutkin jossain vaiheessa, ainakin vuosi 2012-postauksessa.

   Poista
  2. millä olit tehny sen vanhan bannerin ? :)

   Poista
  3. Picmonkeylla jos oikein muistan!

   Poista