lauantai 27. huhtikuuta 2013

ROADTRIP osa kaksi

DSC_0440
DSC_0409
DSC_0456


Sunnuntai-iltana tosiaankin saavuttiin tämmöiseen hotelliin Puolan Wroclawiin. Oltiin Bedan kanssa ihan tyrmistyneitä noin ihanasta hotellista! Ei oltais ollenkaan maltettu käydä nukkumaan ku tuolla oli kaikki niin täydellistä, aah. Haha niimpä, miten voi olla noin kikseissä yhdestä hotellista, tiedän.. Mut oli se vaan ihana :) halusin ottaa ihan tommosen room tour-videon hotellihuoneesta, laittakaa laatu HD:ksi! Aamupalassakaan ei ollu valittamista..

DSC_0458
DSC_0473
DSC_0466
DSC_0470
DSC_0459

Masut täynnä kaikkia herkkuja piti valitettavasti lähteä eteenpäin ja jättää toi taivaallinen paikka! Vaikka aamupalat olikin ihania, kaipasin kyllä kaurapuuroa ihan hirveesti, sitä ei ollut missään.. Onneks sentään raejuustoa, niin sain ees toista mun aamurutiiniruokaa nauttia tuollakin :)

PicMonkey Collage1
DSC_0488
DSC_0516
PicMonkey Collage6

Pikaiset posetukset hotellin kulmilla ja sit taas matkaan!

DSC_0561
DSC_0562
DSC_0565
DSC_0577
PicMonkey Collageg
DSC_0614
DSC_0620

Saavuttiin sinne "määränpäähän" eli tommoseen autokauppaan, mistä matkaseuralaiset osti auton. Meillä tuli Peetun kanssa vähän tylsää ja lähdettiin pariks tunniks kiertelemään pientä kaupunkia mikä oli tossa autokaupan vieressä. Siellä ei kyllä ollut yhtään mitään muuta kun taas yllätys yllätys, kirkko, jonka eessä otettiin muutamia kuvia ja sitte semmonen tosi iso "rautakauppa". Oli ihan älyttömän lämmintä, joku +23 ainakin! Ihan ku kesä :-) tuolla muuten miehet tööttäili autoista kun käveltiin jalkakäytävällä ja kyyläys oli semmosta että huhhuh.. Pikkusen erilaista toi naisena liikkuminen tommosissa maissa!

DSC_0583
DSC_0585
DSC_0643
DSC_0651
DSC_0590

Vihdoin jatkettiin roadtrippiä ja ekana mentiin syömään pitkän aamupäivän jälkeen. Oli muuten superhyvää ruokaa, kanaa ja perunamuussia ja kaalisalaatteja, mitkä oli tuolla tosi yleisiä. Miehet vei meidät tän jälkeen Wroclawiin isoon ostoskeskukseen shoppailemaan koska oltiin niiden autoshoppailujen takia jouduttu odottelemaan niin hirmusesti :D ostettiin tommoset mielenkiintoset jätskit, toi mun oli joku purkkajätski.. Erittäin mielenkiintosen makunen :-D harmittaa jälkeenpäin kun ostokset jäi niin pieniksi, tuolla oli oikeesti kaikki niin halpaa verrattuna Suomeen.

jatkuu...


6 kommenttia:

 1. oon ite lähössä ens viikolla kans eurooppaan, voitko yhtään kertoa tosta hintatasosta enempää? :) siis kuinka paljon halvempaa ruoka&vaatteet? vaikka noista puolan ja latvian hinnoista jos kertoisit? mitä vaatekauppoja vaikka tuolla puolassa oli? :) entä menikö sulla maha sekasin ruuista? :D söitkö maitohappobakteereja tms ennen matkaa? KIITOS jos kerrot! en nimittäin oikein tiedä mihin varautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin maasta minne oot menossa, mun käsittääkseni esimerkiks Saksa ja Ranska ja muut "kehittyneemmät" teollisuusvaltiot ei oo kyllä halvempia kuin Suomi. Mutta just Baltian maat kuten Latvia ja Liettua ja sit Puola on kyllä halvempia! Vois verrata niin että tuolla samalla hinnalla sai syödä kaks henkilöä mitä Suomessa olis yks henkilö saanut. Kengät ja vaatteet oli selkeesti kans halvempia, kivan topin sait parilla eurolla mikä suomessa olis ehkä sen 8 euroa. Puolassa oli jotain mitä suomessakin, Cubusta ja H&M:ää mut sitten ihan jotain omiakin liikkeitä. Ei kierrelty paljon mitään muuta kuin noi Wroclawin pari kauppaa, joten en osaa kyllä sanoo enempää :(

   Ruoista ei kyllä masu mennyt sekaisin, ihme kyllä koska mulla menee todella helposti. En syönyt maitohappobakteereita vaikka mukana mulla niitä olikin, enkä ees reissussa tarvinnut kertaakaan. Yllättävän hyvin siis pärjäs, mut aina voi varmuuden vuoks ottaa jos epäilee että maha ei kestä :)

   Toivottavasti tästä oli jotain apua! Hei kivaa reissua sulle :)

   Poista
  2. Saksa on 'kehittynein' maa mihin oon menossa :D Mutta kiitos, todellakin auttoi!! :) Mietityttää just toi että paljon menee rahaa ja silleen niin kiva kun kerroit. Joo toivottavasti tulee kiva reissu ja hyvät ilmat! :-) Teehän sä näitä matkapostauksia niin monta ku vaan jaksat ja jos matskua riittää! :)

   Poista
  3. Aivan :) luulisin että eri puolilla Saksaa hintatasot vähän vaihtelee, pienemmissä paikoissa kuulemma halvempaa mut ei sitten Berliinissä tai muissa isoissa kaupungeissa. Aivan, toivotaan hei parasta! Kyllä on vielä yks postaus ainakin tulossa, hihi :-)

   Poista
 2. herranjumala ihania kuvia ja hieno banneri!!

  VastaaPoista