perjantai 7. kesäkuuta 2013

ANSWERS II

kollaasi1

LEMPI...
väri? Violetti
herkku? Jäätelö!
juoma? Vesi vie
vuodenaika? Tykkään kaikista, mut ehkä se on alkukesä
kauppa? Vaatekaupoista esim. Mango ja Reserved
blogi/blogit? Kaikki mun lempiblogit on oikeestaan urheilublogeja enkä paljoo muita luekaan, mutta FITOONA, impossible is nothing, Linda Manuella ja The Good Morning. Ja sitten muista ehdottomasti Ina's lifestyle ja The Moment!
ruoka? Vaikeeks menee, koska rakastan melkein kaikkea. Jos pakko valita niin kanawokki!
näyttelijä? Mila Kunis ja Channing Tatum
lehti? Fit
tv-ohjelmat? En kato telkkaria, mutta netistä oon kattonut nyt PLL:ää ja oon koukuttunut!
bändit/artistit? Miljoonia.. Mutta esim. The Script, Imagine Dragons, Hurts, Mumford and Sons, Coldplay, The Goo Goo Dolls.. Kaikki tän tyylinen iskee muhun!
elokuva? Pearl Harbor
juhla vuodesta? Oon ihan jouluihmisiä, joten joulu ♥
kaunein kukka? Orvokki tietenkin, koska se on mun toinen nimeni!
Sano pari sun suosikki kirjaa? Huhhuh kun näitäkin löytyy, oon kaamee lukutoukka. Mutta Varjojen kaupungit-sarja, Marja-Leena Tiaisen kirjat esim. Rakas Mikael, Potterit..
Sano joku hyvä aforismi? If it doesn't challenge you, it won't change you
Kesä vai talvi? Molemmissa puolensa, joten ei voi verrata!
Ranta- vai kaupunkiloma? Ranta
Mikä maa/kaupunki? Viro ja Tartto, Portugali/Madeira ja Funchal!
Mitä musaa kuuntelet? Tsekkaa vastaus ylempää! Mut muhun uppoo oikeesti niin monenlainen setti että ei rajaa, tosi laaja musamaku
Minkälaisesta blogista tykkäät? Reeniblogeista tällä hetkellä oikeestaan, paljon mielenkiintosta tekstiä ja kivoja kuvia! Enää ei oikeen jaksa kiinnostaa semmoset blogit missä on hienoja kuvia lätkästy grilliruuasta ja valkosista consseista ja perässä lauseen verran turhaa tekstiä.
Tykkäätkö ruoanlaitosta tai leipomisesta? Todellakin!

kollaasi2

Kuinka kauan oot urheillu? Pienestä 4-5 vuotiaasta liikunta on ollu osa elämää, silloin yleisurheilun merkeissä! "Kunnolla" alotin joskus 12-vuotiaana
Mistä sait innostuksen liikuntaan? Liikunta on ollut tavallaan itsestäänselvyys koko elämän, että innostusta ei oo tarvinnut silleen hakea. Motivaatiota saa kuitenkin siitä että tietää voivansa hyvin kun liikkuu!
Onko helppoa syödä terveellisesti ja liikkua? Ei aina, mutta useimmiten kyllä. Tämä perus kliseinen vastaus, mutta se on jo mun elämäntapaa enkä haluaiskaan muuta
Paljonko juokset cooperissa? En tiedä koska en oo tainnut koskaan juosta sitä tosissani, mut 1500m meni vuos sitten aikaan 5.50
Kuinka paljon keskimäärin urheilet viikossa? Tunteina noin 7-10h
Syötkö usein roskaruokaa/karkkeja/kaikkea epäterveellistä? Kyllä silloin tällöin herkuttelen ihan kunnollakin!
Kuinka terveellisesti syöt? Miten tähän nyt vois vastata, syön aikalailla perus kotiruokaa - paaaljon kasviksia, sopivasti hiilareita ja proteiinia. Herkuttelen muutaman kerran viikossa, joku päivä saatan syödä jäätelöä ja joku päivä palan omppupiirakkaa. Koen kuitenki syöväni terveellisesti!
Mitä palautusjuomia käytät/suosittelet? Ite käytän nyt pelkästään salin jälkeen cookie and cream-makuista palkkaria, oon käyttänyt hera 80:stä ja se on ainakin ollut hyvää!
Mitä eri liikuntamuotoja harrastat? Kuntosali, juoksu, pyöräily, kävely, jumppa, hiihto, yleisurheilu, sit satunnaisesti pallopelit yms!
Onko jotan liikuntamuotoa mistä et pidä? Vaikee sanoa, ei varmaan ole! Pallopeleistä ehkä koripallo on semmonen mistä en oo koskaan erityisesti syttynyt
Mikä on pisin juoksemas matka? Joku 17km, tän kesän tavoite 25km!
Mitä kannattaa syödä treenin jälkeen? Riippuu treenistä, mutta ihan kunnon ateria! Hiilareita on hyvä tankata esimerkiks leivällä ja proteiinia saa lihasta, kalasta, raejuustosta.. Jos ei oo aikaa kunnon ateriaan, käy vaikka palautusjuoma tai maitorahka marjoilla/myslillä.
Miten saa kiinteämmän pepun? Hommaamalla sinne lihaksia, eli toisin sanoen kyykkäilemällä ahkerasti!

kollaasi3

Millä luokalla oot? Lopetin just peruskoulun ja syksyllä alotan lukiossa
Minne lukioon hait? Ykkösenä Jyväskylään Normaalikoulun lukion liikuntalinjalle ja Lahteen eri lukioihin
Meinaatko muuttaa pois kotoa? Meinaan!
Kolme asiaa joita ootat nyt hirmusesti? 13. päivää kun tulee yhteishaun tulokset, töiden loppumista ja summer uppia!
Tulevaisuudensuunnitelmia? Jaa-a, ensin ainakin lukion käyminen, sitten yliopisto, ammatti, toivottavasti puoliso, lapsia ja oma koti.
Suurin unelmasi? Ne tais tullakin edellisessä
Mitä haluisit saavuttaa elämäsäs? Monia juttuja liittyen opiskeluun ja urheiluun, esimerkiks valkolakki tietenki ja yliopistosta valmistuminen. Haluun myös juosta maratoonin ja ehkäpä triathlonin.
Mitä suunnitelmia sulla on kesäksi? Töiden tekoa, urheilua, festaria, ulkomaanmatkaa ehkä, kavereiden näkemistä, chillailua!
Onko sinulla jotain haavetta, jonka haluaisit/aiot toteuttaa kesällä? On, haluun juosta 25km ja puolimaratonin
Mikä haluaisit olla ammatilta? Ravitsemusterapeutti!
Mihin meet kesätöihin? Oon läheisellä golfkentällä töissä
Meetkö festareille kesällä? Joo, summer uppiin
Miltä uskot elämäsi näyttävän 10 vuoden päästä? Luultavasti opiskelen vielä yliopistossa, asun jossain päin suomea ja toivottavasti mulla on kumppani ja ehkä jo yksi lapsi!
Kuinka paljon käytät aikaa läksyjen tekemiseen? En paljon mitään peruskoulussa, 15-30min
Miten kuljet koulumatkasi? Kuljin bussilla
Keskiarvos? 9,83 päättötokarissa
Oliko sun yläastekoulu iso? Ei, vajaa 200 oppilasta vissiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti