keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Päättäreitä ja ylppäreitä

DSC_1370
PicMonkey Collage3
DSC_1380
9A, I'll never forget!
DSC_1387
DSC_1401
Beda, Cilla, Jonna, minä - tällä tyttököörillä on melkeinpä koko yläaste paineltu menemään, hassua ajatella että enää ei istahdetakaan kotoisan ruokalan vakkaripöytään ja juoruilla päivän topeista ja flopeista.
PicMonkey Collage
Ihana Marika ja tanssipartneri Mikko! (älä oo noin totinen)
PicMonkey Collage2
Parhauskaveri Beda ja Jonna, jonka kanssa koko oppivelvollisuus on suoritettu - ihan sieltä eskarista ekalta päivältä asti!
DSC_1516
DSC_1566
DSC_1683
Siskokset juhlahuuman jälkeen!

Kyllä, vihdoin minäkin - nimittäin revin aikaa blogin päivittämiseen ja kuvien muokkaamiseen. Siitä hetkestä lähtien kun lauantaina ruusun ja peruskoulun päättötokarin sain käteeni, oon ollu menossa milloin missäkin. Oma kevätjuhla hujahti ohi hirmusella vauhdilla, tanssivalssit ja muut viralliset osuudet sujui ongelmitta ja ulkona räpsäistiin vielä viimeset kuvat kavereiden kanssa koulun pihassa. Nyt on nekin maisemat jo historiaa, kuvitella..! Omasta juhlasta ajeltiin kotiin jossa vuorossa olikin siskon ylioppilasjuhlat. Juhlat oli oikein onnistuneet ja päivä kului mukavasti esiintyessä muutaman biisin kera, vieraiden kanssa jutustellessa ja hyvin syödessä! Illalla vietettiin päättäreitä pienellä kaveriporukalla ja sunnuntai hujahti vielä muutaman juhlavieraan kanssa seurustellessa.

Maanantaina aloitinkin sitten jo mun kolmen viikon kestävän työrupeaman golfkentällä! Kahden ekan päivän jälkeen olin niin totaalisen puhki ja uupunut, että ihmettelin mikä mua vaivaa.. Kauhistelin että jos työnteko on näin rankkaa ja uuvuttavaa, miten tuun koskaan jaksamaan? Energiaa ei riittänyt töiden jälkeen muuhun kuin syömiseen ja sohvalla makoiluun ja olo oli huono. Kunnes sitten, tajusin että auringonpistos mokoma varmaan! Koko päivä oli huhkittu ulkona polttavan auringon alla ilman hattua, ei ihme että olo oli niin jäätävä.. Tänään muistin hatun töihin ja olokin on ihan erilainen!

PS. Keskiarvo mun päättötokarissa oli huima 9,83, eiköhän tällä kelpaa nyt vähän lomaillakin! Ainakin sinne 13.6. asti, jolloin yhteishaun tulokset saapuu ja tieto tulevasta lukiosta.. Voin sanoa, että iso pettymys jos en pääse ekaan vaihtoehtoon, mutta... Katsellaan!

16 kommenttia:

 1. Onnea peruskoulun päättymisen johdosta! (: Sulla oli kyllä kaunis päättärimekko! Ja mä vähän luulen että kyllä sä tuut pääsemään tolla 9,83 keskiarvolla sinne sun ykköshakuvaihtoehtoon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Siirimari! Tykkäsin itekin kyllä, varsinkin väristä kun oli niin pirtsakka :-) keskiarvon puolesta kyllä, kunhan nyt liikunnallisuuspisteet riittäis!

   Poista
 2. Oliko sun keskiarvo koulusi paras?
  Meidän koulussa oli joku 9.8 paras.

  VastaaPoista
 3. Ootpa upeen näkönen ja ihana mekko!! Ja kyllä tolla ka pääset ihan mihin vaan haluut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos petra! Heh, niinhän sitä luulis, mutta kun tuo liikuntalinja! Mulla kuitenkaan sitä ykköslajia ei oo missä kisaisin.. Mutta toivotaan toivotaan :)

   Poista
 4. sä oot ihan kuin sen nälkäpelin naispääosan (en nyt millään muista nimee) näyttelijän kaksoisolento :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jennifer Lawrence? Whuut, en oo tollasta kuullukaan :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Haha, voin sanoa että yläastevuosien aikana enemmän on kyllä hikoiltu lenkkipoluilla kuin koulukirjojen parissa ;) hyvä muisti ja tunneilla kuunteleminen teki ton keskiarvon saavuttamisesta helppoa!

   Poista
 6. Oot saanu Jonnan kameran eteen!! Hyvä :-)

  VastaaPoista
 7. Saitko sä jonku stipendin? En muista kuulleeni sun nimeä stipendien saajien joukossa.. Tolla keskiarvolla olit kyllä luultavasti ainakin luokan paras, ehkä jopa koko koulun! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain, Keskon Fair Play-stipendin! Vuosikertomuksessa oli virhe ja sinne oli mennyt väärä nimi mun nimen sijasta, joten sen takia ehkä meni ohi! Mutta voi olla, viime vuonna oli ainakin :)

   Poista
 8. Ihana kampaus sulla! :)

  http://myworld-henriikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista