keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

All my scars don't seem to matter anymore


jauuuuu 142
jauuuuu 171
PicMonkey Collage
jauuuuu 254

Eilinen oli ihana. Tuntuu että oon koko kesän ollu ihan eristyksissä ystävistä enkä oo nähnyt melkeinpä ketään. Nyt otin itteäni niskasta kiinni ja järjestin kavereille aikaa, hyppäsin mopon selkään ja huristin kohti Hartolaa. Aamusta näin Bedaa ja aika meni mukavasti höpötellessä kuulumisia ja fiiliksiä ja syödessä hyvät kotzonet. Loppupäivästä huristin Angelicalle jota en oo nähnyt myös pitkiin aikoihin kunnolla, saati Anskun perhettä! Juttelua riitti ja saatiin inspiraatio ulkona kuvailemiseen Clarissan ja Heidin avustuksella! Kuvissa esiintyvä iihana maksimekko on Anskun omaisuutta, voisin pölliä itellekin tommosen - noiden hehkutuksesta huolimatta mun omaan kaappiin ei oo tommosta vielä eksynyt, ehkä nyt piiikkuhiljaa alan lämmetä..

Näitä kuvia tuutte näkemään vielä lisää, koska en viittinyt änkeä kaikkia samaan postaukseen! Näidenkin valitseminen ja asettelu tuntu ylitsepääsemättömän vaikeelta tehtävältä.. Ehkä nyt vaan pitää olla liikaa tuijottelematta ja laittaa vaan julkaisuun! Mulla on mielessä teille muutama postaus mitä julkasen lähipäivinä, mutta muistakaa että saatte myös toivoa, mistä haluaisitte mun kirjoittavan!

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja oot tosi kaunis! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento maximekko, toi väri sopii sulle täydellisesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nyt harmittaa että ei ole oma vaan kaverin kaapista pöllitty! Ihastuin kyllä itekin :-) kiitos!

   Poista
 3. Ihana toi mekko!!:-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Oi että kun tykästyin :-)

   Poista
 4. Oot hirmu nätti! :) Tämmönen random kysymys, onko sun elämä koskaan vaikeeta tai onko paljon semmosia päiviä että kaikki menee ihan päin mäntyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ole, mutta kiitos kuitenkin! :) ja on todellakin, kaikillahan meillä on ihan varmasti tämmösiä päiviä ja hetkiä ja vaiheita.. En tosiaan oo mikään erikoinen ihminen, mulla riittää pahaa mieltä ja huonoja päiviä vaikka kuinka! Ja just semmosia että ääh en oo mitään ja elämä on syvältä, kyllä näitäkin tulee mutta sit kun muistaa positiiviset asiat elämässä niin aina jaksaa taas :)

   Poista