lauantai 13. heinäkuuta 2013

Some birthday's

jeeelaituril
DSC_0108
DSC_0159
DSC_0026
collage3
DSC_0116

Muutamat kuvat torstaisilta synttäribileiltä. Kiva ilma, kivat juhlat, hyvää ruokaa ja kaikinpuolin onnistuneet sweet 70 ja 80:set!

Oon tän viikon ollut vähän sekaisin vuorokausirytmeistä ja muutenkin ohjelmaa on ollut vähän sinne sun tänne. Maanantai, keskiviikko ja perjantai meni töissä kello 6-14 joten herätys näinä aamuina olikin viideltä. Kestää aikansa totutella tämmöseen rytmiin ja varsinkin siihen, että saa edellisenä iltana aikaisin unta. Ihan hyvin jaksoin eiliseen asti mutta sitten jo koko viikon kummitellut kurkkukipu paheni ja nyt sitä ollaan flunssan kourissa - tai mitä tää ikinä onkaan.. Kesällä kipeenä oleminen on ehkä inhottavinta mitä voi olla ja varsinkin tämmöselle tyypille, jolle pelkkä sohvalla makoilu tuottaa ongelmia.. Koko ajan pitäs olla liikkeellä ja tekemässä jotain tehokasta. Ei kuitenkaan tunnu pahalta taudilta joten menee varmasti nopeesti ohi ja pääsee taas normaalin lomailun makuun!

Työt jatkuu ens viikolla vielä maanantain ja keskiviikon ja sen jälkeen aion vaan ottaa kaiken irti loppulomasta. Ei kummempia suunnitelmia, mutta se on ehkä vaan hyvä juttu! Aion vielä toteuttaa jonku extempore-idean ja lähteä reissuun, haluan nähdä kavereita paljon enemmän, nauttia auringosta, käydä jossain kesäkaupungissa eri puolella suomea, lintsillä.. Whatever! Ei pidä suunnitella liikaa, koska sillon kaikki tuppaa just menemään pieleen. Mulla on kuitenkin semmonen fiilis että tästä kesästä tulee vielä huippu ♥

13 kommenttia:

 1. Mä oon ollu flunssassa jo kohta viikon ja maanantaina meen toista kertaa tän takii lääkärii.. :D Ärsyttää ku ulkona on nii hyvät ilmat mut joutuu olee vaa sisällä, eikä pääse liikkumaa tai töihi. Toivottavasti paranet pian ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toivottavasti mulla menis ohi nopeemmin, en kyllä viikkoa tämmöstä kestä :( toivottavasti sullaki helpottais, kesälomaa todellaki viettäis vähän muullaki tapaa ku kipeenä.. Sama juttu, argh! Paranemisia <3

   Poista
 2. sulla on ihanat jalat :o<3 mutta pikaisii paranemisii, kaikilla tuntuu olevan nyt joku kesäpöpö? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset paksukaiset haha :) niin tuntuu olevan, huomasin saman! Kumma juttu, mutta kiitoksia, koitetaan parannella :)

   Poista
 3. mäki oon ollu flunssassa jo reilun viikon, kuumetta ei onneks viel oo ollu (kai). ois muuten kiva jos tekisit taas jonkun videopostauksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, paranemisia toivottelen sinnekin suunnalle! Tää flunssapöpö puskekoon jo muualle.. Joo, semmonen on tulossa!! :)

   Poista
 4. Ihana banneri!!!:-)

  liveyourdream-emma.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mahti postaus taas sulta (: Mäkin toteutan tänää yhden extempore-idean, kun nukun puumajassa ;) Ihanii kuvii muutes!!  tonttuikkunassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Voi että, just tommoset pienetkin jutut on ihan mahtavia, tekis itekin mieli vaikka telttaan nukkumaan :D nyt kipeenä vaan ei viitti.. Kiitos!

   Poista
  2. Kiitos! Just parhaita kaikki tämmöset, vois itekin laittaa teltan pystyyn jos vielä tarkenis ulkona nukkua tänäkesänä :)

   Poista
 6. Tosi kivan olonen blogi sulla ja toi banneri on siisti!::)

  http://monmondooo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Löysimpäs kivan blogin sulta :)

  VastaaPoista