torstai 25. heinäkuuta 2013

Taas rakkauskaupungissa

DSC_0050
DSC_0077
sisso
Isosisko, sisko, sisso Aino! Lappeenrantaan kun saavuttiin niin käytiin illalla moikkaamassa heti tuttuja satamassa ja syötiin perinteiset vedyt! Suomeksi siis lihapiirakka kinkulla ja munalla ja täytteillä, mun tapauksessa kaikilla, eli sinappi ketsuppi kurkkusalaatti sipuli ja öö olikohan muuta.. Naminam!
DSC_0072
DSC_0104
Lähdettiin tonne Etelä-Karjalaan seikkailemaan tällä kertaa siksi koska pikkusiskolla oli kuula- ja kiekkokisat. Tsempattiin sitä Kimpisen kentällä ja voittohan sieltä tuli kuulasta ja kiekossa pronzzia! Kiva oli katella kisoja pitkästä aikaa ja tulihan siinä vähän hinku itekin kentälle hah..
PicMonkey Collage
DSC_0218
Kisojen jälkeen syömään isommalla porukalla Gringos Locokseen! Tommonen Amarillon tyylinen meksikolainen restaurantti, ihan kiva paikka!
panuu
Serkkupoika Panu ja huonosti valaistunut kuva ja kuva muutenkin huoono, mutta menkööt tällä kertaa! Varjot naamassa ja silmien alla nyyh..
DSC_0208
DSC_0246
PicMonkey Collagegg
DSC_0278
Saran kanssa sataman rengaskeinussa, toi on muuten niin nostalginen vehje että ei mitään rajaa! Tohon sitä aina kaheksankesäsenä vinguttiin viimeistä päivää pomppimaan, hauskaa oli nytkin mutta ei kyllä kauaa pystyny keinuttelemaan jätskin jälkeen.. Yök oon tulossa vanhaks!
DSC_0348
DSC_0315
DSC_0322
DSC_0341
DSC_0087

Kaunis ja nostalginen kaupunki Saimaan rannalla - Lappeenranta, Vilmanstrand. Tuntuu vaan että osa mun sydämestä kuuluu tonne ja että oon puoliks Etelä-Karjalainen huithapeli. Lähdettiin reissuun aika yllättäen, siskolla oli yleisurheilukisat niin päätettiin käväistä melkein koko perheen voimin tuolla itärajalla. Muut viipyi yhden yön mutta me isosiskon kanssa päätettiin jäädä vielä pariks lisäpäiväks, onhan loma eikä töitä eikä kiireitä! Reissu oli taas kerran ihana ja kyllä voin taas vaan toistaa itseäni, että miten tykkään Lappeenrannasta. Varsinkin kesäkaupunkina mitä mainioin, paljon vanhaa ja kaunista.

Heräsin pari päivää sitten ja ihmettelin että minne ihmeeseen tääkin kesä on hujahtanut. En haluu puhua nyt vielä mistään koulujen alkamisesta, turhaa höpötystä siitäkin, aion nauttia ainakin viimeseen pisteeseen asti lomasta! Ootan kyllä koulupaikan varmistumista ku viimeistä päivää ja mieluusti ottaisin sen tiedon jo vastaan, et voisin suunnitella elämää pidemmälle. Mutta sekin selkenee ajallaan! Tällä ja seuraavalla viikolla ei oo suunnitelmia oikeestaan mihinkään suuntaan mutta aion kyllä loihtia päiville tekemistä.

Asiasta toiseen - oon ollu nämä viimeset pari viikkoa treenaamatta melkein kokonaan. Kesäflunssa iski ja sitä on vielä vähän jäljellä ja ylikuntoepäilypostauksen lukeneet tietää siitäkin puolesta. Oon myös syömisten osalta ottanut rennommin ja koittanut nautiskella sopivissa määrin lomasta. Vähän ahdistaa ja olo on erilainen, kyllä mieli tekis liikkumaan, mutta täähän on vaan parasta motivaation kasvatusta. Se kun on ollut vähän hukassa ehkä viimeaikoina! Varmasti paluu treeneihin tuntuu aluks raskaalta mutta onneks pohjakunto pysyy. Muutamassa viikossa tuskin paisuu niin paljoa ettei mahdu enää ovesta ulos. Pari lisäkiloa tulee kesän aikana melkein aina mutta niistä ei auta stressaaminen, viimeistään syksyllä alkaa taas ihana säännöllisyys ja arki! Siinä on kyllä omat hyvät puolensa, pakko myöntää :)

Nyt pitkähköjen höpötysten päätteeksi toivottelen hyvät viikonjatkot kaikille ja pian tapaamisiin postauksen merkeissä! Naaatiskelkaa lomasta vaikkei hirmuhelteitä enää tunnu olevankaan :)

9 kommenttia:

 1. Vaude mitä kuvia! Ihana postaus jälleen kerran :)

  http://oh-america.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos, Lappeenrannasta saa aina parhaimmat kuvat ;) kiitoskiitos ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Miisanen! :-) wää taas olis ollu mahis näkyillä mutta tuli niin extemporesti toikin reissu että aika sen ku hujahti! Maybe next time? ;)

   Poista
 3. Onko sulla minkä ikäset siskot? Ja jos haluut kertoo, niin minkä nimisiä? :-)

  Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosiskot Anna 21v ja Aino 18v ja pikkusisko Maria 13v :-) kiitos!

   Poista
 4. Sulla se on sit aina niin hienoja kuvia (: Vitsit, ku on upee toi neljäs <3

  VastaaPoista
 5. sullla on paras perse ! ;)

  VastaaPoista