lauantai 17. elokuuta 2013

Kisakuvia ja ekan viikon lukiofiiliksiä

DSC_0073
DSC_0049
DSC_0084
DSC_0104
jesss
jjoojoj
jes

Kuvat viime viikonlopulta Lappeenrannasta siskon SM-kisoista. Oli kolmas kerta kesään kun tuli Lappeenrannassa pyörähdettyä, tällä kertaa pelkkä päivän reissu! Saa nähdä milloin taas seuraavan kerran pääsee näkemään sataman ja prinsessa Armadan. Toivottavasti vielä syksyn aikana!

Sitten tämänhetkisiin kuulumisiin! Pidempi postaustauko takana ja siihen voin kyllä luetella montamonta syytä ja sattumaa. Ensinnäkin, aloitin lukion Lahdessa maanantaina! Päädyin sitten lopulta Lahteen kun Jyväskylästä tuli vastaus että lukiot on täynnä eikä peruutuspaikkoja ole. Olin jo osannu varautua että näin tulee käymään eikä se siks tuntunut niin isolta tippumiselta toisin kuin silloin keväällä, jolloin yhteishaun tulokset tuli julki. Yritinpähän ainakin ja sisukkaasti vielä koitin Jyväskylään päästä! Selkeästi näin kuitenkin oli tarkoitettu ja Lahti taitaa olla mulle oikea paikka nyt tällä hetkellä.

Muutin siis Lahteen jossa asustelen tällä hetkellä kamat levällään, joka on muuten kamalaa - onneks huomenna saa muuttaa kunnolla, kun sisko vie omia kamojaan pois tieltä eikä tarvi pitää vaatekaappia lattialla.. Sopeutuminen uuteen kaupunkiin, muuttaminen pois kotoa, lukion alkaminen ja uudenlainen opiskelu. Siinä on aikamoinen setti asiaa kun kaikki tulee nenän eteen samaan aikaan. Eka viikko on edennyt vaihtelevissa fiiliksissä mutta pääasiassa kuitenkin oon innoissani tulevasta. Lukio on tosi kiva ja uusiin ihmisiin on huippua tutustua! Ootan tosi paljon näiltä seuraavilta vuosilta ja aionkin tehdä niistä ikimuistoset!

Blogi on siis jäänyt vähän taka-alalle ja luulen että tulee jäämään vähän jatkossakin. Pyrin silti aina päivittelemään tänne kuvia ja kuulumisia kun ehdin, vaikka ihan pienestikin! Tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä mulla on kuitenkin opiskelu ja sosiaalinen elämä sekä itestään huolehtiminen, kuten liikkuminen. Tsemppiä kaikille muille jotka lukiotaipaleensa aloittivat ja tietysti kaikille muillekin! Arkeen paluu tuntuu aina ensin raskaalta mutta pian rutiinit alkaa rullaamaan tuttuun tapaan :-)

12 kommenttia:

 1. Meinasinkin kysyä että miten kisat meni ja miten lukio on lähteny käyntiin! Muistan et ite olin alkuaikoina ihan pihalla ja kaikki oli niin uutta ja outoa, mutta kyllä siitä selvittiin ajan kanssa. Sopeutumista helpotti erityisesti ihmisiin tutustuminen ja se, ettei ollut yksin omien ajatusten kanssa :) Tän vuoden alottaminen vaatii myös eräänlaista sopeutumista sillä meidän yli vuoden jatkunut evakkoaika on ohi ja päästiin vihdoin remontoituun vanhaan rakennukseen. Siellä menee muutama eka viikko kartan kanssa suunnistamiseen koska niitä luokkia ja kerroksia on niin paljon ettei niitä ihan heti opi ulkoa.. :D Ensi vuonna taas oon yksin, käyn neljään vuoteen ja kaikki kaverit lähtee pois. Hirveesti tsemppiä ja jaksamista arkeen siulle, se helpottuu nopeemmin ku luulekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon Miisa! Tää kommentti kyllä tsemppas ja helpotti, tietää ainakin että ei oo ainut näiden ajatusten kanssa. Kyllä tää tästä selkeesti lähtee päivä päivältä kulkemaan paremmin :-) eikä pidä hätäillä senkään kanssa, ei se sopeutuminen tapahdu silmänräpäyksessä! Tsemppiä sullekin paljon neljänteen vuoteen! Oon ite kanssa aatellu käydä kolmeen ja puoleen, mutta kattoo nyt miten tää tästä menee. Olis kiva kuulla kyllä kokemuksia lisää että miten toi neljäs vuosi on sulla opiskeluun vaikuttanu!

   Poista
 2. ootko tipalassa? :) ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Hirmusesti voimia sulle! Alottaminen on aina tosi raskasta, varsinkin kun on kyse noin isosta muutoksesta. Mutta kuten ite sanoit, kyllä ne rutiinit sieltä pikkuhiljaa taas alkaa löytymään! :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 se on totta, mutta näitä tulee elämässä eteen ja aina sit taas vahvempana uuteen!

   Poista
 4. Tosi kiva, kun postaat taas (: Ajattelinkin, että muutto ja lukion alku on varmaan vienyt aikaa ja voimia, etkä ole postaillut. Totta kai asiat tärkeysjärjestykseen! Kun itse pidin blogia, ajattelinkin koko ajan, että postaan vaan kun on aikaa ja jaksamista, eikä niin että nyt on pakko postata, tai muuten.. Itsekkin aloitin uudessa koulussa, ja aluksi jännitti kovasti, mutta uusia ystäviä on tullut ja muutenkin on lähtenyt hyvin rullaamaan arki.
  Jos sulla joskus on aikaa, niin ajattelin laittaa yhden postausehdotuksen. Ois kiva jos tekisit sellasen postauksen, jossa kertoisit sun kuntos kehityksestä silleen portaittain. Tai niinkun et alkais siitä, kun aloitit liikkumisen ja kertoisit aina, että miten olet päässyt tähän pisteeseen.

  Joo oli sekava selitys, mutta mutta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, todellakin näin! Kommentteihinkin piti muistaa vastata, voi että tunnen oloni huonoksi bloggaajaksi.. Noh, asiat tosiaan tärkeysjärjestykseen! Paljon tsemppiä sullekin uuteen kouluun, toivottavasti kaikki lähtee rullaamaan hyvin :-)

   Kiitos paljon postausvinkistä, laitan tuon ehdottomasti muistiin ja toteutan heti kun vaan saan inspiksen ja aikaa :-)!!

   Poista
 5. ootko muka indeaydayssin jäsen???

  VastaaPoista
 6. Hirveen paljon tsemppiä lukioon ja koko syksyyn!:)

  VastaaPoista