keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Höstfärger

DSC_0033
lehtii
DSC_0132
DSC_0144
DSC_0075
DSC_0089
DSC_0091
DSC_0122
DSC_0293
DSC_0357
DSC_0365
collage

Pitkästä pitkästä aikaa kävin kuvailemassa pikkusiskon kanssa pikaisesti viime sunnuntaina ennen Lahteen lähtöä. Syksy on ihan parasta kuvaamisen aikaa, kamera kyllä kiittää! Ihania voimakkaita värejä ja syysauringon luonnosta heijastamat oranssit vivahteet kasvoilla ja hiuksissa. Pitää kyllä tosissaan yrittää käydä kuvailemassa jos vielä hyviä aurinkoisia ilmoja meille suodaan ennen räntäkelejä. Tältä syksyltä kuvasaldo on kyllä säälittävä mun osalta, pakko myöntää. Kaupungissa sitä vaan ei tuu kuvailtua läheskään yhtä paljon mitä tuolla luonnon helmassa kotikonnuilla.

Koeviikon tuloksia pyytelitte päivittelemään tänne blogin puolelle, ja en edes tiedä kehtaanko. Haha, liekö valmistauduin liian hyvin vai mistä tää johtuu mutta aika hurjalta näyttää ensimmäinen jaksotokari. Suluissa koenumero, kurssinumero ensin! Pitkä matikka 10 (9½), uskonto 10 (10+), filosofia 9 (9), fysiikka 10 (10-), äidinkieli 9 (9), liikunta 10, kuvis 10. Jepjep, överihyvinhän noi meni, kattoo miten seuraavat jaksot sitte ja revinkö samaa motivaatiota sinne koeviikolle! Miten meni teidän koeviikot? :-)

BLUMENWIES ON NYT FACEBOOKISSA! TÄTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET TYKKÄÄMÄÄN! Päivittelen tuonne varmasti useammin kuulumisia, uudet postaukset, treenijuttuja ja kuvia yms! Instagramia kun mulla ei ole, niin päivittelen tonne varmaan vähän samaan tapaan. Mitä muuta haluaisitte että päivittelisin facebookin kautta?

19 kommenttia:

 1. Oi, ihanan syksysiä kuvia! Kiva että blogi on kans facebookissa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia siulle! Joo, aattelin että saan nyt vihdoin aikaiseksi tehdä ton sivun niin on kivempi ehkä seurata kuulumisia sieltäkin, jossei täällä oo niin aktiivisena :-)

   Poista
 2. Anteeks mitä noi numerot on olevinaan :--DDDD Taisi vähän nenä liimautua kirjaan XD mutta miksi äikässä on 9-10? eikö ysi = ysi? Hah. Onneksi olkoon vaan menestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eka koeviikko nyt olikin suhteellisen helppo ja olin hyvin kursseilla mukana alusta asti, luin läksyt ymsyms joten ei nyt ollu mikää mahdoton tehtävä :-D äikkä oli ysi! Kiitos :)

   Poista
 3. Oot niin ihana, etten todellakaan uskoisi sua ikäiseksesi! Kolmasosan sinua vanhempana tunnen itseni jo ihan käppänäksi... Jatka samaan malliin, kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Ihana sydäntä lämmittävä kommentti, kiitos tosi paljon :-)!

   Poista
 4. Miten joku voi saada noin hyvät arvosanat.. Mä reputin kaks kurssia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntiaktiivisuus ja läksyjen luku on ne tärkeimmät! Voi höh, no mut noin käy joskus eikä siitä pidä liikaa lannistua, sit taas ens kerralla paremmin :-)

   Poista
 5. Tulit vaan leijuun noilla kokeil, niillä kenellä menee huonosti niin ei varmaa kauheesti tykkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi herranjumala..... onko pakko sit olla niin helvetin kateellinen? miksei voi iloita toisen koulumenestyksestä? miksi elina itse ei voi olla iloinen/tyytyväinen/ylpeä? tää on just tätä perus suomalaisuutta...

   Poista
  2. Tarkoitus ei kyllä ollu todellakaan leijua, tuntu jopa kiusalliselta laittaa nuo numerot tänne just sen varalta että joku näin ajattelis :-D mutta tosiaan laitoin koska kyselitte että miten meni ja muutenkin aattelin että ihmisiä kiinnostais! Sori jos joku nyt otti nokkiinsa, mutta mun mielestä mulla on tosiaan oikeus olla ilonen ja laittaa numerot tänne jos siltä tuntuu :-)

   Poista
 6. "Tulit vaan leijuun noilla kokeil, niillä kenellä menee huonosti niin ei varmaa kauheesti tykkää"
  No huhhuh, tottakai sitä saa olla tyytyväinen oman työnsä tuloksee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vähän samaa mieltä, leijuminen on sitten asia erikseen! Kenenkään suorituksia ei ollu tarkotus väheksyä sillä että laitoin noi omat numeroni tänne :-)

   Poista
 7. jeee onnea ihan sikana! :-) muistan et munki eka koeviikko meni kyl about samalla tavalla, ysejä ja kymppejä vaan pamahteli todistukseen :-D mut nyt me ei viel olla saatu ekan koeviikon tuloksia, saadaan ne vasta loman jälkeen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Joo niimpä, eka nyt oli tämmönen mutta en usko että kaikki menee samalla kaavalla, ihan varmasti sieltä tulee niitä huonompiakin numeroita :-) aijaa, no mut niitä sitten odotellessa, toivottavasti meni hyvin!

   Poista
 8. Ihania kuvia ja hurjan hyvät arvosanat siulla! :) haluisin kysyy sitä, että kun luet kirjasta kappaleita niin teetkö mitään muistiinpanoja, alleviivauksia tai jotain muita vastaavia juttuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miisa! :-) joo pakko myöntää että suht hyvin meni noi ekat kokeet haha! Hmm, mulle kaikista paras keino oppia on se että luen JA kirjotan. Yleensä luen kappaleen tai jonku suuremman, yhteen liittyvän kokonaisuuden alueesta ja sitten kirjotan siitä ylös keskeisimpiä asioita, vähän niinku kirjottaisin esseetä. Mulle jää asiat todella hyvin päähän niin :-) alleviivauksia en oikeen ikinä oo tehnyt mutta jotain keskeisiä käsitteitä kyllä laittelen muistiin!

   Poista