keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ruokolahdella mökkeilemässä

DSC_0371
Papan lukaali! Tästä maisemasta ja mökistä on kyllä muistikuvia ihan sieltä pienestä 5v-pirpanasta asti.
DSC_0340
DSC_0285
karpaloo
Kun ollaan mökillä niin sit ollaan mökillä ja semmosissa varustuksissa! Parasta vaan vedellä viikonloppuna ilman mitään laittautumisia, tukka sotkussa ja naama unessa kun koko viikon on joutunu liikuskelemaan ihmisen ilmoilla, ihmisen näkösenä..
DSC_0297
DSC_0262
puskas
DSC_0248
DSC_0352
DSC_0405
DSC_0450
DSC_0481
Arvatkaapa mitä tässä on? No läskisoosiahan siinä! Ekaa kertaa taisin maistaa elämässäni ja sehän oli hyvää, älkää antako nimen hämätä. Ja muutenkin maailman parasta mökkiruokaa, tätä parempaa ette kyllä tule mistään löytämään, meillä on tuolla kokki ihan omaa luokkaansa :-)
DSC_0480
sulka

Heippa taas kaikille ja syksyiset mökkeilyterveiset Ruokolahdelta! Pohdiskelin viime viikolla, lähdenkö perheen mukaan papan mökille viikonlopuksi vai jäänkö tänne Lahteen lukemaan kokeisiin - koeviikko kun sattui just levittäytymään noin ennen ja jälkeen viikonlopun. Päätin kuitenkin lähteä mukaan, sen verran ihana ja perinteinen reissu tuo on aina - joka vuosi pakko päästä! Onneks lähdinkin, kokeisiin ehti lukea ihan hyvin junassa ja automatkoilla ja vielä sunnuntaina täällä, ja hyvinkin ne tuntu menevän.

Mökille tultiin perjantai-iltana myöhään ja vietettiin lauantai-päivä reippaasti ulkoillen. Aamusta syötiin ensin herkkuaamupalat ja sitten paineltiin karpalosuolle. Kaks ämpäriä sieltä saatiinkin viiden henkilön voimin keräiltyä suht pienessä ajassa! Käytiin tsekkaamassa yksi toinen mökki vähän matkan päästä ja bongattiin autiotalokin, jossa oli makeita raunioita ym kiehtovaa! Harrastuksena tommonen urban exploration olis oikeesti ihan älyttömän siisti. Kaikki hylätyt sairaalat, mökkeröt ja autiotalot on kiehtonu mua aina vaikka onhan ne omalla tavallaan karmivia, mutta silti! Tunnustaako joku muukin käyneensä tonkimassa tämmösiä paikkoja?

Sunnuntaina aamukahvakuulailun ja taas kerran, herkullisten syöminkien jälkeen lähdettiin köröttelemään Lahtea kohti. Reissu oli kyllä ihana vaikka aika pikainen, syksymökkeilyssäkin on omat ihanat puolensa ja papan mökissä varsinkin! Nyt fiilistelen kämpillä vapaapäivää ja heräilinkin jo suht ajoissa. Koeviikon viimeinen koe oli eilen ja täks päiväks siunaantu vielä vapaapäivä - ai että ♥ huomenna alkaa uus jakso ja kyllä tykkään - lyhyitä päiviä ja kivoja aineita!

See you later, alligators! Mä lähden kokkailemaan itelleni nyt jotain aamupalaa ja valmistautumaan vapaapäivään :-)

5 kommenttia:

 1. Oijoi Ruokolahti on ehdottomasti maailman paras paikka <3 Koko suvulla on mökkejä ympäri Ruokolahtea ja suurin osa lapsuudesta on vietetty siellä :) Nytkin tulin käymään loppuviikoksi Imatralla kotikonnuilla ja onhan se pakko käytä R-lahdellakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse Ruokolahtea tai sen "keskustaa" en tunne kyllä yhtään, mutta toi papan mökki on kyllä ihan yks parhaista! Tiiän kyllä fiiliksen, lapsuuden muistot on vaan parhaita ja ne kyllä kestää :-)!

   Poista
 2. hahah, onhan sitä tullut tongittua kaiken maailman autiotaloja ja raunioita! tää oli kiva postaus ja tykkään sun blogista tosi paljon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sielläkin tunnistettiin! Kiitos paljon, tosi kiva kuulla :-)!

   Poista
 3. Onnistuin tohelona poistamaan kommentteja jotka piti julkaista.. Pahoittelut kaikille kommentoineille!! :-(

  VastaaPoista