maanantai 11. marraskuuta 2013

Little moments


oksat
DSC_1207
DSC_1221
DSC_1252
vvene
metsa
kuplat
virveli
kalamies
huset

Ihana vähän pidennetty viikonloppu. Lauantaina saatiin nauttia livemusiikista täällä meillä, kun naapurin laulaja-lauluntekijä aloitti kiertueensa meidän tuvasta. Sunnuntaina muistettiin maailman parasta iskää - eli meidän iskää. Koko kuushenkinen perhe on koolla harvoin, joten nyt piti ottaa siitä ilosta kaikki irti. Eilinen visiitti mummin ja papan luona siskojen kanssa muistutti siitä, miten aika koko ajan juoksee eteenpäin. Tartutaan hetkiin ja nautitaan niistä. Käytetään tilaisuudet hyödyiksi ja tallennetaan pienetkin, merkittävät hetket omaille filmeille. Muistellaan niitä silloin, kun tuntuu raskaalta puskea eteenpäin. Ei stressata liikaa, ja jos tuntuu ettei jaksa niin pysähtyy hetkeksi hengähtämään. Aina ei tunnu täydelliseltä, mutta kun miettii pintaa syvemmälle, huomaa nopeasti että asiat onkin tosi hyvin. Muistetaan rakastaa ja tuntea täysillä, eikä jarrutella liikaa. Meillä on vaan tämä yksi elämä mitä eletään, joten se kannattaa elää täysillä. Koostaa asioista, jotka tekee siitä onnellista ja unohtumatonta. Petytään, onnistutaan, itketään ja nauretaan.

Mun unohtumaton maanantai koostui aamuisesta juoksulenkistä ihanassa auringonpaisteessa. Se koostui aamupuurosta omenalla, kanelilla, raejuustolla ja myslillä (on muuten parasta ikinä!). Se koostui pitsan tekemisestä siskojen kanssa ja ruotsin kirjoitelman suunnittelemisesta. Happihyppely kirpeässä mutta upeassa ilmassa, visiitti mökillä ja vähän virvelöintiäkin - kalat tais olla jo talvilevoilla. Nyt elän hetkessä ja en tiedä vielä loppupäivästä. Huomasin eilen että ajattelen joskus liikaa ja se saa mut ahdistumaan. Joskus pitää poiketa rutiineista ja vähän tökkäistä itseään - aina ei tarvitse olla niin tehokas.

Ihanaa viikkoa, tehkää siitä yksi parhaimmista ♥
//mieletön biisi, istukaa ja kuunnelkaa.

8 kommenttia:

 1. Toi on kyllä niin totta, joskus tulee vähän liikakin murehdittuu juttui, ku pitäis vaa elää hetkessä! Tosi kiva postaus (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Stressi on joskus ihan hyväskikin, mut liika on liikaa! Tasapaino on hyvä muistaa elämässä :-) kiitos, sä se aina jaksat aktiivisesti kommentoida! <3

   Poista
 2. Niin kiva lukea ja nähdä että ajattelet noin. Ite esimerkiksi olin nuorena ihan liian ankara itselleni, jos joku juttu ei mennyt kuten piti tai miten oli suunniteltu. No aina voi vaatia itseltään parempaa ja ottaa opiksi, muttei kannata ruoskia liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sitä viisastuu kun pohdiskelee ja aistii omia fiiliksiä. Nyt varsinkin lukiossa kun meno on sen verran rankkaa ja elämä muutenkin erilaista nii pitää sitä osata ottaa rennostikin!

   Poista
 3. Upeet kuvat ja tekstikin, varsinkin toi seitsemäs kuva on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Ihana auringonlaskukuva! ja teksti on kyllä ihan totta, fiksu lapsi (;

  VastaaPoista