tiistai 26. marraskuuta 2013

Lomaa ja pakkasenpuremia

DSC_1500
DSC_1373
DSC_1496
DSC_1356
DSC_1494
DSC_1395
DSC_1408
DSC_1410
DSC_1414
DSC_1440
DSC_1481
DSC_1521

Tällä hetkellä olo on ehkä maailman stressittömin! Koeviikko on ohi mun osalta ja saan viettää kahta ylimääräistä vapaapäivää keskellä viikkoa. Kelpaa, kelpaa ja vielä kerran kelpaa! Tulin ihan kotikotiin näiksi pariksi päiväksi. Lahdessa en oikein osaa rentoutua vielä - oon koko ajan tekemässä joko koulujuttuja, ravaan salilla tai siivoan kämpillä. Täällä pystyn sopivasti löhöilemään sohvalla ja kattelemaan leffaa muitten puuhien ohella! Eilen kävin illalla kuvaamassa ihan upeeta tähtitaivasta. Mutta kuinka ollakaan, mikään kuvista ei onnistunut ja reilun tunnin paleltelu keskellä peltoa meni sitten siinä.. Ehkä maailman ärsyttävin ja pettynein tunne, ootteko samaa mieltä? No mutta, nautin kyllä täysin sydämin siitäkin että sain ihailla niitä tähtösiä ihan omin silmin. En silti olis pistänyt pahakseni jos olisin onnistunut tallentamaan ne maisemat kuviinkin muistoiksi.. Aina ei voi onnistua!

Toivottavasti nämä tämänpäiväiset, talviset kuvat onnistu vähän paremmin. Maailman siistein tunne herätä puoli yhdeltätoista TIISTAI-aamuna, tietäen että ei ole mitään velvollisuuksia. Avaat verhot ja se auringonpaiste ja valkoisuus pihalla lähes sokaisee uniset silmät. Viiden kilsan aamulenkki ja maailman paras aamupuuro leffaa katsellen ja venytellen, avot! Loppupäivä on koostunut vähintään yhtä mukavista puuhista - esimerkiksi näiden kuvien räpsimisestä ihanassa pikkupakkasessa. Rakastan talvea, vaikka melkein itku meinas tulla jäätyneitä sormia lämmitellessä kuvausreissun jälkeen. Rakastan epätavallisia vapaapäiviä keskellä viikkoa, voiko jostain muusta saada yhtä paljon energiaa?

Tsemppiä viikkoon!

14 kommenttia:

 1. Miten sä aina löydät motivaatioo lenkille ja salille? :o Nostan hattua sulle! Itellä iskee aina laiskuus just ennen lähtöö ja sitte se jää aina väliin! :D Pitäs harrastaa jotain ryhmä/seuraliikuntaa, ni ois aina "pakko" mennä! :D

  Sun blogis on ihan mahtava!♥ Yks mun lemppareita! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä yleensä, että vaikka lähteminen tuntuu joskus ihan kamalalta niin KOSKAAN ei kaduta että lähti. Jos taas en lähde, harmittaa varmasti! Koitat vaan psyykata itteäs etkä ajattele liikaa että "nyt oon lähössä lenkille, ai että ku ei huvittais". Ja ryhmäliikunnat on kyllä tosi tsemppaavia jossei vaa oo motivaatiota lähteä ite reenaa!

   Kiitos paaaljon! ♥

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, varsinkin toi ensimmäinen ! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. VAU tää sun blogi!! ♥ Ihan mielettömän upeita kuvia ja toi ylätunnisteenkin kuva on ihan mahtava :-)

  VastaaPoista