torstai 2. tammikuuta 2014

Welcome, 2014


Se olis vuosi 2014! Tämän uuden vuoden juhlistamiset hoidin Lahdessa kaveriporukalla rauhallisissa ja rennoissa merkeissä. Oli mun tekemää safkaa (kanapiirakkaa ja pastasalaattia, Timi, ei kanasalaattia), poikien ostamaa mättöä, lautapelejä ja singstaria! Parit muuvit tanssipelinkin merkeissä saatiin aikaiseksi. Aika ei käyny pitkäks vaan riitti kyllä puuhaa ja puhuttavaa ihan kello viiteen asti aamuyöhön. Jennin kämppä jossa oltiin on tosi hienolla ja korkeella paikalla, josta näkee Lahden sataman ja järven yli toisellekin puolelle. Ilotulitusten kattelemiseen siis erittäin otollinen paikka! Ei tarvinnu lähteä ulos vaeltelemaan kun pysty ihastelemaan suoraan partsilta miten ihmisten kympit ja sataset pamahteli taivaalle. Kuvat kuitenkin ilotulituksista jäi todella surkeiksi, ei jalustaa+paljon kokenut kittiputki on suht huono yhdistelmä. Jos joku vuos satsais sitte paremmin kuvapuoleen!

Blogin kanssa on nyt hyvä tilanne ja on muutama postaus jo melkeinpä valmiina odottelemassa arkistoissa, joista kaksi on videoita! Toinen niistä julkaistakoon huomenna, kunhan on latautunut yön yli - stay tuned sinne asti!

Hyvää uutta vuotta vielä kaikille!

7 kommenttia:

 1. mitkä noiden molempien biisien nimet on? sikahyviä :)! & kivoja kuvia kun oli vähän erilaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja ja nostalgisia! :-D eka on Kylie Minogue - Red Blooded Woman ja toka Taio Cruz - Higher!

   Poista
 2. Ihan sama mitä salaattia se oli mut hyvää se oli silti! :)

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen, että esittelytekstin "16-yearS-old girl" on väärin. Oikein on "a 16-year-old girl". On the other hand, hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 4. + jätä pois "TO" kohdasta "to reading"!

  t. edellinen ano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tän oonkin tiedostanu jo pidemmän aikaa mut laiskuudessani en oo jaksanut vaihtaa ja korjata sitä tuosta! :-D mutta kiitoksia anyway, ja hyvää uutta vuotta!

   Poista