keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Happy pieces

mv4

♥ Tähänastisen lukioajan haastavimmalta tuntunut koeviikko on huomenna vihdoin ohi, ja en vois olla enempää helpottunut! Lukuinto ei oo ollut ehkä huipussaan, kokeet on menneet kuitenkin onneksi suht hyvin omaan tasoon vaikka varmasti parempaankin olisin pystynyt.

♥ Koeviikon loppumista mennään huomenna juhlistamaan parin kaverin kanssa hyvän ruuan merkeissä, ehkä parasta tämmöselle kulinaristille

♥ ATM jännään Kärpät-SaiPa-peliä ja kannustan idänpoikia voittoon - vähän huonolta näyttää tällä hetkellä mut periks ei anneta!

♥ Kello on kahdeksan ja ulkona on valoisaa kun mikäkin! Ikkuna on auki ja voin melkeinpä haistaa kevään ja pirtsakan ilman.

je2

♥ Oon pitänyt tällä viikolla vähän lepiä treeneistä koska a) koeviikko b) väsymys ja huonosti nukuttuja yöunia c) stressiä d) ei motivaatiota. On tehnyt varmaan ihan hyvää vaikka heti tuntuu olo lössähtäneeltä ja 5kg painavemmalta kun ei oo käyny hikoilemassa!

♥ Oon kävellyt koulusta kotiin joka päivä tällä viikolla Ulriikan kanssa ja todennut että toi matkahan ei oo yhtään niin pitkä mitä on jotenkin kuvitellut

♥ Eilen tulin koulusta kotiin, tein viikon ekan treenin (oli muuten tiukka!!) tässä kotosalla, menin suihkuun ja vähän hemmottelin itteäni kasvonaamiolla ja hyvällä ruualla ennen historian koerupeamaa

♥ Oon löytänyt törkeen hyvän välipalayhdistelmän jota voisin syödä jatkuvasti: rahkaa, raejuustoa, maapähkinävoita ja vadelmia!

mv3

♥ Viikonloppu lähestyy ja ootan sitä niin kovin ettei tosikaan - ei yhtään stressiä koulujutuista, koska jakso vaihtuu just viikonvaihteessa!

♥ 12. päivä Helsingissä järjestetään taas blogitapahtuma, Indiedays Inspiration Day, jonne oon tällä kertaa menossa ja ootan kyllä innoissani!

♥ Olo on monella tapaa hirmu rentoutunut ja kutkutus kesästä on jo mahanpohjassa!

♥ Arjen pienet jutut saa hirveen iloiseksi, ja oon alkanut arvostaa niitä tosi paljon viime aikoina

je

♥ Aikalailla kaikki on just hyvin: fiilis on hyvä lahdessa, mulla on ihania ystäviä ja ihanat harrastukset joista saan voimaa

♥ Oon opetellut hetkessä elämistä ja onnistunkin siinä koko ajan paremmin, mikä on mahtavaa huomata!

♥ Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja tsemppiä koeviikkolaisille, ei oo enää iso rutistus jäljellä!

8 kommenttia:

 1. kiva postaus! oisko sulla suositella jotain hyvää vatsalihasliikettä alavatsoille jolla sais pömppiksen pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) hmm, tässä kuuluu aina se sama tylsältä kuulostava laulu eli että rasvaa ei oikein paikallisesti voi polttaa. Sieltä se yleensä lähtee ensimmäisenä minne se tuleekin ensimmäisenä. Mutta alavatsaliikkeitä on kyllä hyviä monenlaisia: esimerkiks linkkarit, jalkojen ojennus eteen suoriksi selinmakuulla ja vaikka lantionnostot niin että jalat on koukussa ylhäällä ja siitä lantion nostoa kohti kattoa!

   Poista
 2. Oi ihana postaus ♥ mä toivoisin tälläkertaa postausta pakaratreenistä kun vatsoistahan sä jo teit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo hei oikein hävettää, koska toi jalka/pakaratreenipostaus on ollut mulla niin pitkää toteutuksen alla että huhhuh. Jospa viikonloppuna saisin kuvatuksi :-)

   Poista
 3. oi olipa ihana postaus jotenkin ♥

  VastaaPoista
 4. Mitä kokeita sulla sitten oli? Olisi muutenkin kiva kuulla millaisia arvosanoja olet nyt lukiossa saanut ja ovatko ne hyvinkin erilaisia kuin mitä sait yläkoulussa?

  VastaaPoista
 5. Miten pitkä sun koulumatka on?menetky yleensä sitten bussilla vai miten :)

  VastaaPoista