tiistai 15. huhtikuuta 2014

Helsinki ja blogiviikonloppu

DSC_0056

Lauantai-aamun tunnelmia voi aistia jo tosta kasvoilla olevasta innokkaasta ja jännittyneestä virneestä! Tässä lähijunassa matkalla kohti Helsinkiä ja Indiedays Inspiration Dayta!

DSC_0083

Paikan päällä oli tarjoiltavana erilaisia ihania coktailnamuja, sekä suolaista että makeaa. Myös drinksuja oli tarjolla! Pienen nälän nuo taltutti, mutta päivän aikana ehti kyllä aamuyhdeksän aamupalat kulua aika lahjakkaasti. Plussaa silti tämmösistäkin tarjoiluista!

poset
DSC_0075

Lorealin pisteellä hiusvärianalyysissä, jossa sai valkata itselleen mieluisen hiusvärin mukaan. Otin aikalailla oman sävyisen, jolla voi tasoittaa nykyistä väriä kun tarve vaatii.

DSC_0095
DSC_0116

Brittiläisen muotikuvaaja Damian McGillicuddyn ja myöhemmin Axel Smithin pitämää luentoa kuuntelemassa!

SARPSU

Hurmaava aveccini Sara!

kuva
kuvakvava

Vähän erilainen viikonloppu takana, täytyy sanoa. Kyllä huomaa miten itsestä on tullut kotihiiri ja ehkä vähän tylsäkin tyyppi lukion aloittamisen myötä - viikonloput menee aika samalla kaavalla kotosalla rentoillessa. Tämmönen irtiotto oli kuitenkin enemmän kuin hauska ja piristävä! Blogipäivä oli onnistunut ja hyvillä mielin lähdettiin tapahtumasta. Toki ehkä enemmän tutustumista muihin bloggaajiin olisin toivonut ja tietenkin se olis vaatinu iteltäkin enemmän aktiivisuutta. Iltatapahtumassa olis varmasti ollut paremmat mahikset ja aikaa juttelemiselle! Noh, seuraavalla kerralla sitten.

Helsinki on aina vaan yhtä kiva, ei voi muuta sanoa! Suunnittelin jo uutta reissua jonka voisin pyhittää ihan vaan pelkästään kaupungin kiertelylle ja nähtävyyksien tsekkailulle. Liian paljon on tostakin paikasta näkemättä ja kokematta. Jospa kesällä saisi aikaiseksi pienen sightseeingin kohti pääkaupunkiseutua!

4 kommenttia:

 1. Tuo päivä oli kyllä ihan super kiva ja siis joo aktiivinenhan tuolla saa olla. Olin syksyllä ensimmäisessä järjestetyssä ko. päivässä ja siellä tutustuin hyvin uusiin tyyppeihin, koska olin aktiivinen. No tällä kertaa olin päivässä lähes kuuro, sillä korvani oli päättänyt lukkiutua ja tulehtua pari viikkoa aiemmin ilman mitään kipua. Perjantaina en sitten kuullutkaan enään mitään ja hakeuduin lääkäriin. Kuurona ei tehnyt oikein mieli verkostoitua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Voi että, olipa sulla huono tuuri :-D tollanen on kyllä tosi inhottavaa, itekin oon kokenut korvan lukkiutumisen ihan kunnolla ja voi - osaa kyllä arvostaa aisteja ihan eri tavalla!!

   Poista
 2. oii ihana postaus & ihania kuvia ♥ oot sie kyllä kaunis ♥

  VastaaPoista