maanantai 21. huhtikuuta 2014

Villmanstrand

DSC_0048
DSC_0047
naama
DSC_0082
DSC_0134
DSC_0141
hautausmaa
oraava
sepia
tykki

Pääsiäisloma se vilahti ohi ihan törkeen nopeasti, tietysti vielä tämä päivä ihanasti jäljellä! Tuntui melkein sellaiselta minikesälomalta, kun säätkin suosi oikein olan takaa. Nyt onkin monta lyhyttä kouluviikkoa peräkkäin, kun on vappuvapaitakin ihan kahden päivän edestä.
Pääsiäistä vieteltiin pitkästä aikaa koko porukalla kotona ja vähän muuallakin - eilen reissattiin kohti Lappeenrantaa jossa käytiin moikkaamassa sukulaisia. Oli hyvää ruokaa, aurinkoinen satama ja upeat näköalat linnoitukselta. Lappeenranta on kyllä nätti kaupunki ja herää eloon varsinkin kesäisin. Miksei Lahdessa ole sitä samaa juttua?!

Muuten lomalla on tullut ainakin syötyä vähän liiankin hyvin, on otettu lepiä treeneistä ja kaikesta stressistä. Torstaina juhlittiin iskän synttäreitä ja lauantaina nähtiin pitkästä aikaa serkkujen kanssa - voi taas mennä tovi ennen kuin kaikki kokoonnutaan saman pöydän ääreen. Tällaisesta yhteisajasta perheen ja läheisten kanssa pitää nauttia täysillä ja varastoida fiilikset talteen!

Tänään on luvassa vielä ulkoilua ja retkeilyä raittiissa ilmassa ja viimeistenkin suklaamunien tuhoamista. Sitten paluu taas hetkeksi perusarkeen joka pyörii mulla seuraavalla kaavalla lähes poikkeuksetta: opiskele, treenaa, syö ja nuku. Vaikka lomat ihania onkin, on arjessakin onneksi ne hyvät puolensa!

6 kommenttia:

 1. ihana toi orava en kestä!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihanan keväisiä kuvia! (:

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! ♥ pakko päästä käymää lappeenrannas kuvailemassa kun kevätki on vihdoin täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lappeenrannasta löytyy kyllä ihania kuvauskohteita, satama ja linnoitus ihan lempparit 8)

   Poista