lauantai 24. toukokuuta 2014

A week ago


DSC_0211
DSC_0209a
aa1
DSC_0229

Moikkelis! Tässä teille parit kuvat reilun viikon takaa, kun olin Helsingin suunnilla siskon päättäjäisjuhlissa. Tuolloin vielä piti olla kyllä nahkatakki ja huivi mukana, ainakin mun kaltaisella vilukissalla - toisin kuin nyt.. Se on kesä nyt kuulkaa! Vaikka aina oon vannonut olevani yhtä lailla talven että kesän lapsi, pakko myöntää että on tää kesä vaan mahtavaa aikaa. Oikein tuntee olevansa elossa! Positiivisuus alkaa ihan huokumaan ihmisistä ja ilmapiiri on muutenkin parempi ihan joka puolella. Vastaantulevat ihmiset hymyilee takaisin ihan eri tavalla mitä talvella pakkasessa eikä olla niin ujoja perussuomalaisia. Tykkään tykkään!

Blogissa on ollut taas vähän hiljaisempaa hetkonen - koeviikko on meneillään ja vielä kolme koetta olisi puskettava kunnialla läpi. Psyka2, kemia2 ja maantieto2 kummittelee tälläkin hetkellä tuossa vieressä pöydällä, ja taidankin ryhtyä näin hyvissä ajoin tuumasta toimeen jotta tänään pääsee vielä muihinkin hommiin. Viikon päästä tähän aikaan ollaan jo luultavasti lomalla, huhhuh! Tuntuu mielettömältä. Vielä ei osaa rentoutua kunnolla, koska kokeet stressaa mut eiköhän keskiviikkona puske jo kunnon lomamoodi päälle ;-)

Ihanaa lauantaita!

10 kommenttia:

 1. Oot ihan mun ykkös lempparibloggaaja! :) Saan niin paljon inspiraatiota tästä sun blogista pukeutumiseen, bloggaamiseen ja treenaamiseen. Kiitos <3. Aivan ihania kuvia taas :3 Ja tuo sun banneri on ihanan persoonallinen! Ja koko ulkoasu toimii muutenkin niin hyvin. :))

  http://essi-tuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!! Miten ihana oletkaan :-) kiitos tosi paljon, et tiedäkään miten tällaiset kommentit lämmintää sydäntä ja mieltä! Varsinkin, kun itse kokee jotain identiteettikriisiä koko blogin kanssa. Ihana että siellä puolen ainakin ollaan tyytyväisiä ♥

   Poista
 2. Onneks mulla on enää yh:n koe jälellä ja mukavan pitkä viikonloppukin vielä, perjantaina ei ollut koetta eikä myöskään maanantaina ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vaan sinne! :-D huomenna viimeinen rutistus, sit on ohi...

   Poista
 3. miten oot tehny ton nutturan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiharsin hiukset suoristusraudalla ja sit ponnarille ja vähän pinneillä nutturan muotoon - that's it!! :-D

   Poista
 4. Mitä aineita oot ajatellu kirjottaa? :) Alotatko jo kakkosvuoden keväällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A-enkku, äikkä, b-ruotsi, matikka, kemia ja bilsa näillä näkymin :-) käyn myös psykan kaikki kurssit siltä varalta että kemia ei sujukaan. Ja joo, kakkosen keväällä tai sit kolmosen syksyllä!

   Poista