perjantai 30. toukokuuta 2014

Confirmation party

pöytä
takaa
nuoriso
mv
kupit
PicMonkey Collage1
jee
kukat

Vapaa helatorstaipäivä meni Lappeenrannassa rippijuhlia vietellessä. Tähän parin viikon sisään mahtuu viidet juhlat (joista toisiin mun pitäisi parhaillaan olla valmistautumassa eikä kirjoittamassa tätä postausta) ja nämä korkkasivat kevään juhlakauden. Keskiviikkona loppui koeviikko ja fiilis on nyt aivan huikea!! Tänään oli palautuspäivä ja meinasin pyörtyä palautus palautuksen perään. En voisi kyllä paljoa tyytyväisempi olla tai paremmin mielin lähteä viettämään kesälomaa. Luonne se tulee näköjään esiin elämän jokaisella alueella, myös opiskelussa - se on kaikki tai ei mitään.

Huomenna lauletaan gaudeamus igiturit ja sitten toivottavasti aurinkoisessa säässä kirmataan kesälaitumille. Huomenna olisi luvassa kahdet ylppärit pääkaupunkiseudulla - ihana nähdä sukulaisia, saada hyvää ruokaa ja päästä käyttämään mekkoja mitkä talven pölyttyy kaapissa. Juhlat on aivan ihania! Kamera kulkee mukana huomenna ihan varmasti, joten saatte lisää juhlakuvia katseltavaksi. Nyt on kuitenkin kiiruhdettava hiustenlaittoon ja sitten juhlimaan yhtä valmistunutta!

8 kommenttia:

 1. Mitä numeroita sit sait kokeista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kolme kymppiä, kaks 9½:lta ja 9+. Kaikista kursseista kympit!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! :)

  Etkö aio juhlia päättäreitä kavereiden kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)! Kyllä mä aion sitten illemmalla ylppäreiden jälkeen!

   Poista
 3. Wow miten oot noin hyvä koulussa :O kateellinen ilmottautuu :| noh ehkä munkin tokarissa on yks kymppi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kirjottanu aiheesta postauksen joskus, tänne: http://blumenwies.blogspot.fi/2014/01/opiskelumenestyksen-salaisuudet.html, missä ehkä vähän availua omasta koulunkäynnistä :-) mä syyttäisin hyvää muistia ja sitä, että tykkään oikeasti oppia ja opiskella mikä taas motivoi mua hirveesti.

   Poista