keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Instrumentariumin pisteellä

CQ6A5721

Heippahei kaikille! Olin huhtikuun alkupuolella mukana Indiedays Inspiration Dayssa ja siellä oli monenmoista ja mielenkiintoista pistettä. Päädyin mukaan Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyökampanjaan, ja kyseisen yrityksen pisteellä oli soviteltavissa ja mallailtavissa erilaisia siistejä linssejä - sekä silmälaseja että aurinkolaseja. Minulla on niin supernäkö, että silmälaseille ei ole tarvetta (joskus kyllä oikeesti olisi kiva käyttää rillejä ihan vaan tyylin vaihtelun vuoksi!!), joten ihastelin enimmäkseen erilaisia arskoja.

Kesä kolkuttelee jo ovella, enää pari viikkoa uurastusta jäljellä ja sitten uusi elämä taas alkaa hetkeksi! Ens viikoille on luvattu myös aurinkoista ja lämmintä keliä, joten aurinkolaseille on ihan varmasti tarvetta. Itse olen tosi huono pitämään aurinkolaseja ehjinä - poikkeuksetta ne on sanka irronneena laukunpohjalla tai jotain muuta vastaavaa. Noh, jospa parantaisin vähän tapojani..

CQ6A5722

Kyseisissä kuvissa on kahdet erilaiset lasit joita sovittelin Instrun pisteellä - yhdet silmälasit ja yhdet arskat. Mallailtiin noita kaverini Saran kanssa ja hetkonen menikin, ennen kuin saatiin päätettyä kaikista kivoimmat. Silmälasit oli kivan pirtsakat ja aurinkolaseissa miellytti eniten muoto ja leopardikuviointi!

Teillä lukijoilla on vielä mahdollisuus osallistua arvontaan jossa voitte äänestää suosikkilasejanne tai -bloggaajianne! Sieltä löytyvät myös meikäläisen kuvat, joten jos tykkäsit näistä rilleistä, käy äänestämässä. Osallistuneiden kesken arvotaan kolme 179e arvoista lahjakorttia Instrumentariumiin, jolla voit kustantaa vaikkapa ne uudet, astetta laadukkaammat aurinkolasit kesäksi itsellesi.

10 kommenttia:

 1. näyttää tosi hyvältä noi molemmat ja kävinkin äänestämässä sua! :)
  hei pakko vielä kiittää niistä treenipostauksista! Tänään tein ensin vatsalihastreenin ja heti perään vielä sen pakara- ja reisitreenin, ja voin sanoa että kyllä tuntui! Molempia tein yhden kierroksen ja hyvän hien sain pintaan :) Treenin jälkeinen olo on parasta ikinä ♥ toivottavasti teet vielä jatkossakin niitä treenipostauksia, niistä on ollu niin suuri apu ja hyöty mulle ja varmasti monille muillekkin :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nelli! :-) ja eipä kestä, mulle paras palkinto noista on just se että niitä oikeasti käytetään ja on todetty hyviksi! Ihan huikeeta kuulla, hyvä jos tuntui! Parasta motivaatiota itellekin tehdä noita lisää koska porukkaa kiinnostaa :-)

   Poista
 2. ihanat lasit molemmat! ♥ äänestinkin kyllä sinua :')

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat noi!! Edelleenkään en voi muuta sanoo kun että rakastan sun blogia ja kirjotustyyliä! (:

  VastaaPoista
 4. miten oot saanu toho yläpalkkii mis on noi sivut ton instagramin sillee et se menee suoraa sinne?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vaan lisännyt tuolta sivut-osiosta linkin suoraan omaan instagramiin! :-)

   Poista
 5. wau, sekä silmä- että aurinkolasit on upeet! sulle sopii selvästi tuon malliset :))

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Itekin kyllä tykkään tuon mallisista laseista paljon :-)

   Poista