tiistai 17. kesäkuuta 2014

Mitä odotat blogiltani?

DSC_1070

Taidan olla jumissa. Jumissa tämän blogin kanssa, keskellä pientä pyörremyrskyä nimeltä identiteettikriisi. Mitä haluan tänne kirjoittaa? Minkä näköisenä haluan tämän pitää? Haluan samalla pitää blogin informatiivisena, jakaa teille inspiraatiota ja vinkkejä, hyviä reseptejä ja vinkkejä liikuntaan. Haluan samalla kirjoittaa ajatuksenvirtaa päässäni pyörivistä sammakoista, kärrynpyöristä ja tien laidan huilisteista. Haluan pitää blogin monipuolisena, värikkäänä, jokaiselle jotakin. Vai pitäisikö sittenkin vain keskittää ajatukset täysillä yhteen osa-alueeseen, jotta blogin tasokin pysyisi korkealla? Sitä pidän tärkeänä, tärkeimpänä, haluan että jokainen kirjoitus tuntuu hyvältä.

DSC_1094

Kaikkia en voi miellyttää, se on selvä. Toiset hakevat täältä treenijuttuja, toiset vihaavat niitä. Toisia ei kiinnosta miten olen kesälomapäivääni viettänyt, toiset pyytävät enemmän katsausta ihan normaaliin arkeeni. En ole koskaan ollut päivän asu-kuvaaja tai kiinnostunut erityisesti muodista, meikeistä, sisustuksesta yms. blogeille tyypillisestä aihealueesta. Vauhdikas elämäni sisältää enemmän aktiviteetteja ja ajattelua, joita haluan tuoda myös esille täällä blogissa. Periaatteessa voin kirjoittaa mistä vain - oli se sitten liikunta, ravinto, vaatteet, lifestyle, mielipiteet taikka naapurin papan kummalliset viikset.

DSC_1100

Nyt toivonkin teidän apuanne ja mielipiteitänne - ihan kaikesta. Teitä on siellä lukemassa ja seuraamassa minua huimasti, mutta musta tuntuu että suurin osa teistä on ihan hiljaisia ja näkymättömiä. Läheisempi yhteys teidän lukijoiden kanssa olisi ihan huippua ja antaisi mulle vähän viitoitusta siitä, mitä haluatte ja odotatte minulta. Miksi luet blogiani? Oletko sinä, juuri sinä, kiinnostunut minusta vai siitä mitä voin kenties sinulle antaa - vaikkapa uuden reseptin tai inspiraatiota jalkatreeniin? Kerro minulle. Olen kirjoittanut blogia tähän asti hyvin pitkälti omilla ehdoillani, omien fiiliksien mukaisesti. Haluan antaa teille nyt enemmän vaikutusvaltaa blogin postausten sisällöstä.

DSC_1110

Lisään oikealle sivupalkkiin kyselyn, johon hiljaisimmat/kiireisimmät teistä voivat vastata tai jos et vain jostain syystä ole kommentoijatyyppiä. Itsekin kommentoin lukemiini blogeihin todella harvoin, mikä on kyllä harmi - itse bloggaajana tietää, kuinka paljon kommentit merkitsevät tässä hommassa. Haluan siis kiittää teitä aktiivisia kommentoijia, jotka muistan nimeltä ja jotka jaksatte postaus toisensa perään tulla kehumaan blogia ja juttujani! Olette ihania. Arvostan ihan jokaista, vaikka et olisi koskaan kommentoinutkaan. Tärkeintä, että olet mukana.

DSC_1075

Haluan kirjoittaa siitä, mikä tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä. Sen hetkinen mielentila, päivän tapahtumat, tulevat tapahtumat, odotukset ja iso kasa muita juttuja vaikuttavat siihen millaista tekstiä syöksen näppiksille. Rakastan pohdiskelua, omien mielipiteiden kertomista ja ajatusten herättämistä myös teissä. Samalla pidän siitä, että voin jakaa omia tietojani teille ja siten laittaa hyvää kiertämään, esimerkiksi nerokkaan reseptin keksiessäni. Pidän vuorovaikutuksesta kanssanne, ennen kaikkea. Ilman sitä tunnen olevani hukassa ja koko homma tuntuu merkityksettömältä.

DSC_1158

Joten - lava on nyt teidän! Nyt on tilaisuus todella kertoa, mitä juuri sinä haluat blogistani lukea. Sinä sinä! Kerro se, vaikka vain yhdellä sanalla kommenttiboksissa ennen kuin painat sitä rastia ja jatkat matkaa. Tarvitsen nyt apuasi ja olen syvästi kiitollinen siitä - jokaisen mielipide on tärkeä ♥

46 kommenttia:

 1. luen sun blogia, koska täältä saa vinkkejä, sun pohdiskelut ja mielipidekirjotukset saa mut usein ''heräämään'' todellisuuteen ja tässä blogissa on hyvälaatuset kuvat ja postauksista näkee, että tähän on selvästi panostettu :) tykkään siitä, että tää ei oo keskittyny vaan yhteen asiaan. on kiva lukea sillointällöin kuulumisiakin, mutta enemmän toivoisin silti treenipainoitteisia postauksia! reseptit on myös kivoja :) tykkään just siitä, et tää blogi on niin monipuolinen! kuten sanoit, et tykkää kirjottaa tyttömäisistä jutuista, kuten kosmetiikasta ja päivän asuista, mikä on musta ihan hyvä, sillä joka toinen blogi, mitä luen, on semmonen. :-D siis mun vinkkinä onkin, että lisää liikuntaan liittyviä postauksia, koska ne innostaa usein ihmisiä liikkumaan. tää ulkoasu kaipais ehkä myös piristystä, en tiedä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli jälleen kerran kommentista! Oot yks aktiivisimmista kommentoijista mikä on ihanaa, sulta tulee aina niin positiivista kommenttia. Ihana kuulla, että tykkäät blogista monipuolisena! Treenijuttuja lisää siis, laitan tän korvan taakse :-) ulkoasu kaipaa todellakin piristystä, oon aivan täysin samaa mieltä! Muutosta tulossakin heti, kun saan inspiksen uuteen ulkoasuun.

   Poista
 2. Oon just alottanu sun blogia seuraamaan, mutta kaikki urheilu & ruoka/ravinto jutut kiinnostaa erityisesti, ja jottei menis liian ykspuoliseks niin ihan normi arkipostaukset ja pohdiskelut on myös kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ourait! Hyvä kuulla, monipuolisuutta mäkin kannatan :-) kiitos kommentista ja tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 3. Mä tykkään kovasti ruoka-ja reseptipostauksista(: jos ruokapäiväkirjaa tahtoisit pitää, sitä mielelläni lukisin, sais vinkkejä omaankin ruokavalioon!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ollut monta kertaa mielessä :-) kiitos kommentista!

   Poista
 4. Rakastan blogissasi sitä, miten jokaisesta postauksesta näkyy vaivannäkö ja panostus. On myös ihanaa, että kirjoitat pidempää tekstiä kuin yleensä blogeissa näkee! :) Lemppari postauksiani on juurikin urheilupostaukset ja resepti vinkit. Saan hurjasti inspiraatiota täältä oman blogini kirjoitteluun, uusiin tavoitteisiin ja aktiivisempaan elämään. Syvällisemmät ja pohdiskelevat postaukset ovat myös mielenkiintoista luettavaa! Sellaiset perus "mitä tein tänään" postaukset ovat tylsiä ja massasta erottumattomia, mutta silti on ihana lukea niitäkin välillä.
  Totta puhuen, itselläni on myös menossa pieni blogikriisi, en oikein tiedä mitä kirjoittelisin ja lukijoitakin on säälittävä määrä. Mutta pääosinhan sitä itseä varten blogia pidetään :).
  Mielestäni blogisi on persoonallinen ja piristävä. Ulkoasu herättää huomion, varsinkin tuo banneri on mahtava :D. Toivottavasti kommenttini auttoi edes vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla vaikka aina ei siltä tunnukaan että jokainen postaus olisi hirveällä vaivalla väännetty, varsinkaan jos lopputulos ei miellytä.. Pyrin kuitenkin aina siihen että en tee ns "turhia" postauksia. Hieno juttu, että sielläkin monipuolisuudesta tykätään :-) ollaan siis samoilla linjoilla.

   Usko tai älä, mustakin tuntuu joskus että kirjoittelen täällä yksikseni ja koko homma tuntuu turhalta. Joskus sitten aina kuitenkin saa sen inspiksen takaisin! Kiitos paljon kommentista - kuten sanoin, jokainen kommentti auttaa ♥

   Poista
 5. Mä tykkään hirveästi sun blogin monipuolisuudesta ja siitä, ettet kirjoittele vain yhdentyyppisiä postauksia! Treenijutut, reseptit, arkipäiväiset höpöttelyt - kaikki tulee luettua mielenkiinnolla läpi eikä mikään kategoria ala kyllästyttämään, kun vastapainona on myös kaikenlaista muutakin :) Kiitos hurjasti mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Laura ihanasta kommentista! Teidän tyytyväisyys ja rakentava palaute antaa aina motivaatiota tähän hommaan :-) pitää siis jatkossa jatkaa samanlaista monipuolista linjaa, I guess!

   Poista
 6. Mun mielestä sun blogi on hyvä just tällaisena kuin se on nyt :) Tykkään siitä, että kirjoitat blogissasi niin monista eri asioista - on treenijuttuja, kuulumispostauksia ja reseptejä.. Mielestäni sen ei pitäisi rajoittua johonkin tiettyyn kategoriaan, jos se ei satu tuntumaan susta itestä hyvältä, mutta varmasti jään seuraamaan blogiasi, vaikka päättäsitikin rajata aiheen johonkin tiettyyn :) Tykkään sun blogissasi myös sun kirjoitustyylistä, oot taitava kirjoittaja ja sun teksteistä huokuu positiivisuus ja se, että uskallat olla aidosti se, mitä olet! Myös kuvat blogissasi on laadukkaita ja upeita, tykkään kyllä tosi paljon blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :-) oon kyllä samaa mieltä ja aion jatkossakin varmasti kirjoitella juttuja laidasta laitaan. Itse ihan varmasti kyllästyisin hommaan paljon nopeammin, jos rajaisin vaan tietyn kategorian ja samalla se varmasti karsisi myös lukijoita. Kiitos tuhannesti, nyt sateli kehuja semmosella tatsilla että tässähän pyörtyy kohta!

   Poista
 7. Sun blogi on mun silmissä täydellinen. Just se, että kerrot monipuolisesti monista asioista, etkä vaan keskity yhteen juttuun. Siitä mä pidän, tähän ei koskaan kyllästy. Ja se on mun mielestä hienoa, että sä et oo samallainen kuin suurin osa muista bloggaajista, niistä ketkä esittelee jokaisessa postauksessa jotain uutta vaatekappaletta taikka huulipunaa. Suhun voi samaistua. Oot aito, ja se onkin tärkeintä. Et esitä mitään mitä et oikeesti ole. Tai ainakin mä oon saanu susta sellasen kuvan.

  Ihana sinä, ja ihanaa kesää sulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii mistä teitä ihania tulee! Luen täällä teidän kommentteja oikeasti ihan tippa linssissä ♥ kiitos todella paljon, tää on ehkä parhainta palautetta mitä mä voin odottaa. Huippua.

   Ihana SINÄ, huikeeta kesää ♥

   Poista
 8. luen sun blogia koska tykkään kokonaisuudesta. sopivasti rentoa arkea ja sopivasti treeniä maustettuna hauskuudella ja reseptit nostaa tän ihan kattoon. mä tykkään sun blogista just tälläsenä 'sekalifestyleblogina' (huh mikä sana!) ja tää vastaa kaikkia mun kriteereitä, miksi jotain blogia luen: aiheet kiinnostaa mua ja pystyn samaistumaan. :) blogi on värikäs kaikinpuolin ja aito, joka on tärkeää. tekstistä välittyy positiivisuus ja sitä on mukavaa ja mieluisaa lukea. :)
  itse oon eniten ruokajuttujen perään koska se koskettaa mua itseäni eniten, sillä teen kotona joka päivä lämpimät ruuat perheelle. ruokapäiväkirja ois mukava postaus sulta, musta on mielenkiintosta katsoa miten omat ruuat eroaa muiden omista ja voi saada hyviä vinkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekalifestyleblogi kyllä todellakin, sanan varsinaisessa merkityksessä! :-D kiitos PALJON, mahtavaa saada tällaista kommenttia kaiken sen hukassa olemisen jälkeen. Hei laitan ehdottomasti nyt muistiin kaikki ruokajuttuihin liittyneet ideat, ruokapäiväkirjat yms. ja voisin toteutella esimerkiksi opiskelijoille helppoja ja terveellisiä ruokaohjeita.

   Poista
 9. Alunperin aloin blogiasi joskus lukemaan, koska tykkäsin kuvistasi niin paljon. Nyt kuitenkin oon tykästynyt tosi paljon sun syvällisemmistä teksteistä, joissa oikeasti pohdiskelet joitakin asioita ja herätät lukijassakin omia ajatuksia. Itse en ole ikinä tykännyt resepti postauksista, skippaan ne joka blogista, mutta ei mua ne muutamat reseptit postauksien joukossa haittaa. Myöskään en kovin usein jaksa lukea treenipostauksia vaikka urheilija olenkin. Toivoisin enemmän sun blogiin jotain luontokuvia :) Jatka kuitenkin samaan malliin, sun tekstisi on todella hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, kiva kuulla tavallaan että blogi on monipuolistunut niistä alkuajoista lähtien - oonkin yrittänyt saada tänne vähän enemmän sellaista diipimpää puolta näkyville ettei kaikki olisi vaan pinnallista ja kuvien tasolla.

   Poista
 10. Löysin blogisi ehkä vuosi sitten, kun googlasin kerran kouluni nimeä. Minusta on mukavaa lukea fiksun nuoren ihmisen ajatuksia, elämää ja pohdintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska, mukava että eksyit tänne ja vielä jäit tarkemminkin lukemaan :-)

   Poista
 11. Sun blogissas oot vähä ylimieline

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos musta saa sellaisen kuvan, se on ehkä vihoviimeinen miltä haluaisin vaikuttaa!

   Poista
  2. Ylimielinen on kyllä yksi viimeisimmistä adjektiiveista, jotka Elinaan sopii. Sen verran olen häntä oppinut tuntemaan ihan livenä, että tuo sana ei kyllä kuvaa häntä tippaakaan!

   Poista
 12. Blogia seuranneena vuodesta 2011 asti olen itse huomannut muutosta blogissa itsessään kuin myös kirjoittajassa. En voi olla mainitsematta sitä, etteikö muutos olisi positiivinen. Olet kehittynyt huimasti, vaikka oletkin aina ollut mahtava.
  En tiedä mikä sai minut lukemaan blogiasi kerta toisensa jälkeen, jotenkin vain rakastuin siihen. En ollut aiemmin törmännyt yhteenkään samanlaiseen blogiin. Postaukset kylläkin koostuivat lähinnä niistä, mitä esiintyi jokaisessa blogissa - huoneen esittelyä, normaaleja päivästä kertovia höpötystekstejä kuvineen, sekä haaveiluja tulevaisuudesta, mitä sitä joskus sitten tekisikään. Esitit ne vain omalla, ihanalla tyylilläsi. Tuo sama tyyli on jatkunut tähän päivään saakka, kirjoituksesi, ah, se on jotain ihanaa. Sekä kauniit kuvat ovat lumonneet silmäni täysin.
  Jotain on kuitenkin tapahtunut, olet ehkä huomannut sen itsekin. Olet tuonut blogiisi rutkasti erilaista lukemista jokaiselle, niinkuin itse sanoitkin, jokaiselle jotain. Ethän rasita itseäsi miettimällä, että seuraavaksi on pakko kirjoittaa treenipostaus tai jokin leipomisresepti? Kukaan ei varmasti halua, että rasitat itseäsi.
  Blogisi on nykyäänkin mahtava, senhän jo mainitsinkin. Ainoat asiat, mitä kaipaisin ovat tilkka sitä samaa mitä näkyi aiempina vuosina. En itse tiedä, onko ''blogimaailman muodista'' kadonnut se, että esitellään huonetta tai kerrotaan päivän kuulumisia ja mitä ollaan tehty, mutta sitä minä sinun blogistasi tällähetkellä hieman kaipaan. Omasta mielestäni tuntuu, että postauksilla on aina jokin ''aihe''. Toisaalta se on vain hyvä, tiedät mistä kirjoitat eikä kenellekään tule epäselvyyksiä siitä, mistä olet kertomassa.
  Pidän tästä nyt, pidin ennen, pidän siis jatkossakin. Muutit sitten blogiasi mihin suuntaan tahansa, tai et mihinkään, uskon, toivon ja luulen, että olen tässä ja seuraan sinun matkaasi eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. V-a-u, uskomatonta, miten uskollisia lukijoita sieltä löytyykään. Oot seuraillut blogia siis melkeinpä ihan alkuajoista asti! Tosi mielenkiintoista kuulla noita sanoja muiden suusta, itse sitä muutosta ei huomaa muuten kuin selaamalla postauksia taaksepäin ja pyörittelemällä päätään tekstin tasolle mikä tuntuu kehittyneen huikeasti, vanhoille kuville ja ylipäänsä sille mistä on kirjoittanut.

   Tietysti blogi on muuttunut tässä vuosien varrella, siinä missä itsekin olen muuttunut ja kehittynyt hurjasti. Kieltämättä välillä tuntuu, että otan hommasta liikaa stressiä ja mietin juuri sitä että mitä "pitäisi" kirjoittaa - ennen homma oli niin puhtaasti sitä, mistä halusin kirjoittaa ja mistä teki mieli kirjoittaa. Kiitos paljon että toit tämän asian ilmi, koska tajusin täysin mitä tarkoitat! Kaipaan itsekin niitä "aiheettomia" postauksia paljon.

   Kiitos ihanasta kommentista varmasti ihanalle ihmiselle, ei kukaan muu olisi tätä voinut kirjoittaa :-)♥

   Poista
 13. Blogisi on hyvä tällaisenaan, mutta toivoisin vielä vähän enemmän urheilujuttuja ja sun omia treenejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, tämä muistiin siis! :-)

   Poista
 14. Moi ! Oon lukenut tätäkin blogia jo kauan, mutta varmaankaan kertaakaan en kuitenkaan ole kommentoinut... Tykkään tästä just sen takia, että postauksien aiheet vaihtuvat ja aina löytää jotain uutta. Jos joku aihealue ei itseä kiinnosta, voi hypätä postauksen yli ja luke sitten seuraavan.

  Kerrot monipuolisesti ja asiantuntevasti treenijutuista, siis niin liikkeistä kuin lisäravinteista ja ravinnostakin. Itse harrastan monipuolisesti erilaista liikuntaa, mutta saan aina uusia vinkkejä täältä :-) Kuitenkin välillä reseptit on kivaa vaihtelua ja samoin ne "mitä tänään tein"-postaukset. Eli jatka ihan samalla tavalla, vaihtelu virkistää ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Essi! Jes, monipuolisuus miellyttää siis sielläkin. Mahtava homma, ei siis tarvitse stressata siitä että pitäisi jättää jokin aihealue kokonaan pois tai rajata yhteen. Treenijutut on selvästi kyllä suosiossa, niihin siis panostetaan jatkossa entistä enemmän. Kiitos paljon ja kiva että nyt jätit kommenttiakin :-)!

   Poista
 15. Blogisi on mielestäni kyllä suomalaisten blogien parhaimmistoa! Kirjoitat mielestäni hyvin, samaan aikaan asiallisesti ja kiinnostavasti ja kielioppi on hallussa joten kyllä sulta pidempiä ja pohdiskelevampiakin tekstejä lukee mielellään :) Arvostan myöskin sitä miten selkeästi esittelet kaikki liikunta- ja ruokajutut. Reseptit kiinnostaa itselläkin, liikunta ei niinkään, mutta pidän siitä miten olet urheiluaiheiset postauksesi toteuttanut! Itselläni kiinnostaa seuraamieni bloggaajien, siis myös sinun kuulumiset, eli niitäkin voit täällä minun puolestani kertoa :-) Eli ei mulla muuta kuin että jatka samaan malliin!

  Minun täytyy kyllä vielä kiittää sinua suorittamisesta kirjoittamastasi postauksesta! Itse olen kova ylisuorittaja ja varsinkin nyt koko kevään olen pitänyt itseäni jaksamisen äärirajoilla. Tämä postauksesi sai minut miettimään asioita ja tajusin, ettei minun aina tarvi olla niin paras, varsinkaan lomalla...! Joten kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, toi oli kyllä varmasti "tasokkain" kehu minkä oon blogistani saanut - suomalaisten blogien parhaimmistoa? Kiitos paljon, itse kyllä on vaikea uskoa että ihan sinne tasolle yltäisin.. :-) ihanaa että sielläkin tykätään kaikenlaisista jutuista. Itse koen että olen monipuolinen tyyppi ja harrastan yhtä sun toista, ehkä siksi se näkyy myös täällä blogissa värikkyytenä.

   Suorittamispostauksen jälkeen on kyllä ollut tosi hyvä mieli ja tyytyväisyys siitä, että uskalsin julkaista sen. Niin paljon oon saanut hyvää kommenttia ja palautetta siitä :-) hienoa, jos se sai sutkin miettimään ja pysähtymään. Otahan rennosti ja nauti elämästä ♥!

   Poista
 16. Sun blogista lukee mielellään ihan kaikenlaisia postauksia, koska sulla on selkeä ja kaunis kirjoitustyyli ja kuvat ovat nättejä. Toi ei tietenkään vastaa sun kysymykseen... :D Muhun henkkoht. iskee eniten valokuvat, mielipiteet&asiatekstit ja yleiset koulu-/arki-/kesälomakuulumiset, vähiten treeni ja "terveellinen elämä"-jutut.

  Mut joo, vaikutat ältsin hyvältä tyypiltä! Kirjoita siitä, mikä hyvältä tuntuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, paljon kehuja taas muutamassa lauseessa! Olen yhtä hymyä täällä :-) jatketaan siis samaan malliin, entistäkin motivoituneempana!

   Poista
 17. Luen aina mielelläni sun postauksia, kaikki on tehty selkeesti ja huolella :) Toivoisin blogiin enemmän asiaa heppaharrastuksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkasit blogisi "LINKKAA BLOGISI" postaukseeni, nyt blogissani olisi sitten arvostelut blogistasi! :)

   --->http://morttiandmylife.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiitos! Hepoista voisin tosiaan kirjoittaa, oonkin miettinyt että riittääköhän sille tarpeeksi kiinnostuneita :-)

   Poista
 18. Luen blogias koska sulla on aivan huikee kirjotustyyli! Mikä aihe vaan niin juttua tulee ja postaukset on aina laadukkaita. Eniten tykkään lukea erilaisia treeniin ja ruokaan liittyviä postauksia. Sun aktiivinen elämäntyyli on tehny oikeesti vaikutuksen muhun, oon saanut ihan huisin paljon inspiraatiota sun blogista niin liikkumiseen kuin moneen muuhunkin juttuun! Jatka ehdottomasti samalla tavalla kuin on aijemminkin bloggaillut. On kiva että löytyy vielä joku joka kirjoittaa hiukan eri aiheista kuin muut. Nykyisin tuntuu ettei löydy muita blogeja kuin fittness- tai sitten näitä hömppälifestyleblogeja. Yks iso plussa blogissas on myös laadukkaat ja upeat kuvat!! Mielipidetekstit on myös tosi hyviä, ajatukset aina pyörii niiden lukemisen jälkeen, mutta se on musta vaan tosi hyvä!! Kuitenkin tykkään sun blogistas ihan tosi paljon ja se on mun ehdoton lemppari lukemistani blogeista. Myös yks niistä harvoista blogeista joihin jaksan kommentoida usein, mutta siihen on myös syy: sun postaukset on yksinkertasesti vaan niin kivoja!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, ihanaa! Muiden inspiroiminen on kans yks suurimmista jutuista, mitä blogi voi kirjoittajalleen antaa :) ihana saada kirjoittamisesta nyt hyvää palautetta, koska itse oon kokenut että kirjoittaminen on mennyt huonompaan suuntaan ja en oo tyytyväinen enää omaan tekstiini - aikaisemmin kun oon pitänyt itseäni hyvänä kirjoittajana. Pitää taas koittaa olla vähän suvaitsevampi itseä kohtaan ja kirjoittaa siitä, mikä hyvältä tuntuu! Kiitos paljon Marjatta, säkin oot juurikin yksi näistä aktiivisimmista kommentoijista jotka jaksaa ilahduttaa postaus postauksen jälkeen - kiitos että oot mukana jutuissa :-)

   Poista
 19. Luen sun blogia ja käyn päivittäin katsomassa onko tullut uutta postausta, siksi koska sä kirjoitat aivan mahtavalla tavalla asioista. niin aidosti ja herkästi, jos niin voi sanoa. Oot samoja ikäluokkia kuin mä, vuoden nuorempi. ja sulla on meneillään vaikka ja mitä, ja se on upeeta! Sun blogissa näkee aina vain ainoastaan hyvälaatusia ja kivoja ja ennenkaikkea mielenkiintosia kuvia ja ne saa ajattelemaan omiakin juttuja syvemmin. Olisi hienoa saada enemmän just sellasta aitoa 'touchia' sun elämään. niihin iloisiin mut myös niihin kurjiin asioihin. Niin harvoin näkee blogeissa muutakun sitä kiiltokuvaa elämästä. Oli upeeta kun kirjoitit sun ylikunnosta ja annoit selville että erosittepoikaystäväs kanssa. Silti sä porskutat ja oot niin vahva mimmi, ja sun blogista paistaa se myös ulospäin, se on upeeta :-) Ja mä henkilökohtaisesti en jaksakkaan enää niitä ostin tätä ja tätä ja sit viel tätä ja makso näin ja näin paljon, tänään näytin tältä ja sitä kuinka halutaan kehuja ja haetaan ehkä kateuttakin ruudun toisellapuolella istuville..? Sun blogi on mun lemppari just siks kun täällä on eriaiheisia juttuja, laidasta laitaan, treeniohjeita, videoita, vitsillä tehtyjä juttuja ja niitä upeita vakavempia pohdiskelutekstejä. Meen aina johonkin omaan transsiin kun luen sun pohdiskeluja.. Kuitenkin sua olisi kiva nähdä enemmän "eestä ja takaa", että muistuu kuka siellä kirjottelee ja yms, vaikkei sitä voikaan unohtaa koska tää blogi on niin uniikkia kamaa! :-) Blumenwies on vaan simppelisti upea blogi, ja mun mielestä et oo yhtään hakoteillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentin jälkeen tuli kyllä niin apua-fiilis, että ei mitään rajaa! Tuli ihan oikeesti tippa linssiin, kirjoitit tän jotenkin niin nätisti ja lämpimästi. Tuntuu hullulta, että miten ansaitsee tämmösiä kommentteja sen jälkeen kun on tuntenut itsensä niin monta kertaa huonoksi bloggaajaksi, laiskaksi vastaamaan kommentteihin ja toteuttamaan teidän toiveita.. Nyt kyllä lupaan parantaa, ihan tosissani. Oot selkeesti lukenut mun blogia jo pitkään mistä kanssa iso kiitos ja arvostus, että sun mielenkiinto on pysynyt yllä ihan näihin päiviin asti :) koen, että haluun olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa ja nimenomaan olla ihan normaali tyyppi, en toisten yläpuolella todellakaan. Ylimielisyys on just viimeinen asia, mitä haluan blogissa tuoda ilmi.

   Kiitos kommentista mielettömän paljon, you made my day!! ♥ hymyilen vieläkin, huonon päivän sattuessa tuun lukemaan sitten sun kommentin.

   Poista
 20. itse tykkään eniten sun blogissas sali/urheilujutuista ja juurikin niistä pohtivista teksteistä :-) musta ois myös hullun kiva joku video taas, esim myday (eli kuvaat päivän aikana videopätkiä sun tekemisistä) siihen taustalle voi laittaa vaikka musiikin soimaan tms miten haluat :))
  sit semmonen kysymys vielä että lähdetkö kesällä ulkomaille ja missä kaikkialla olet käynyt ulkomailla? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, videojuttuja oon itsekin ajatellut tekeväni koska ne on hauskoja ja kivaa vaihtelua itsellekin :-) my day on hyvä idea!

   Käyn ehkä Viipurissa reissussa, muualle en näillä näkymin oo menossa. Oon käynyt Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Portugalissa Madeiralla ja sitten kanarialla :-)

   Poista
 21. Tykkään sun blogissa kaikesta, etenkin urheilu ja ruoka postauksista! Kuulumisia ja ajatuksiakin on tosi kiva lukea. Luen blogias, koska tää on inspiroiva ja tykkään sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista
 22. Ja vielä, että blogissas on tosi ihania ja hyviä kuvia. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 23. Sun blogi on omalaatuinen eikä massan mukana menevä, kirjoitat todella hyvin ja saat arjen asioistakin mieluisaa tekstiä! :) komppaan edellisiä kommentteja! oon tosiaan ollut mukana blogiasi lukemassa jo piiiiiitkän aikaa ja taso on vaan noussut!

  VastaaPoista