perjantai 27. kesäkuuta 2014

Teini-iän muisteloita

1
DSC_0284
2

Rakastan vanhojen kuvien kattelemista ihan älyttömästi. On kiva katsella ja muistella samaan aikaan kaikkia menneitä tapahtumia ja juttuja, mitä ei välttämättä ilman kuvia oikeasti edes muistaisi! Samalla huomaa, miten itse on muuttunut vuosien varrella ja vähän vertailla uusimpiin kuviin. Tänään aloin katsella muutaman vuoden vanhoja kuvia, jolloin mulla oli vielä mustat hiukset. Oon aina ajatellut, että mulla ei oo ollut mitään erityistä teinivaihetta tai ainakaan se ei oo näkynyt kuvissa. Tänään kuitenkin viimeistään noita kuvia katsellessani tajusin, että herranlettas, kunnon teinihän se minäkin oon ollut. Oli pakko tallentaa joitakin otoksia ja jakaa niitä tännekin naureskeltavaksi.

JUHANNUS JA KONFFIS 605
4
DSC_0440

Löysin kovalevyltä monen monta kansiota jotka oli oikeasti täynnä ihan samannäköisiä kuvia, samalla ilmeellä, samasta kuvakulmasta. Kaikki kuvat oli melkein poikkeuksetta muokattu jotenkin todella nätisti ja järkevästi - kirkkaudet kaakkoon ja sitten mukavasti kontrastia päälle. Tunnustaako kukaan muu harrastaneensa? Varmasti kaikki nassun virheet peittoon ja vampyyrilook on taattu. Löyty vihertävää, punertavaa, sinertävää kuvaa - pääasiassa tosi surkeesti muokattuja kaikki. Muistan vielä, miten tuolloin ajatteli olevansa hyvä muokkaamaan kuvia.. Jepjep.

DSC_1218
5

Niin hauskaa, että miten sitä aina ajattelee olevansa niin hirveän iso ja kypsä? Nytkin, ja muutaman vuoden päästä taas nauran katketakseni tämänhetkisille kuville ja jutuille. Tai se, miten kuvittelee näyttävänsä jollain tietyllä meikillä hyvältä ja näin myöhemmin katsottuna näyttää naama ihan järkyttävältä. Sama tukan ja monien vaateyhdistelmien kanssa - miten voi olla edes mahdollista? Miten on tullut mieleen laittaa päällekkäin t-paita ja toppi? Voin vaan kysyä itseltäni hämmennyksen ja huvituksen vallassa.

6
DSC_1473
7

Onneksi sentään on olemassa tällaisia kuvia, mitä voi fiilistellä ja katsella myöhemmin. Voi huomata miten lapsenpyöreys on kadonnut kasvoista ja kroppa muuttunut aika hurjasti, samoin hius- ja vaatetyyli. Vaikka nyt tuntuu varsin tyytyväiseltä että nuo ajat on takana (varsinkin ulkonäön puolesta), on kaikki vaiheet olleet älyttömän tärkeitä tätä päivää ja tämän päivän minua ajatellen. Kaikesta opitaan ja kaikella on tarkoitus, niin irokeesikokeiluilla kuin prinsessavaiheillakin. On tässä vähän tullut muututtua, vai mitä mieltä ootte siellä puolen ruutua?

2 kommenttia:

  1. Haha toi on niin perus että luulee olevansa niin kypsä ja fiksu jajaja ja sit muutaman vuoden päästä naurattaa AINA kuinka tyhmä onkaan ollut :D Loppuukohan toi juttu koskaan!? Vanhojen kuvien katselu on kyllä kivaa, mutta myös usein aika haikeeta vaikka kysessä oiskin vaan muutaman vuoden vanhat kuvat. Mulle on tullut ihan tavaksi, että aina kun menen tietokoneelle tsekkaan miltä olen näyttänyt päivälleen tasan vuosi, kaksi ja kolme sitten (jos siltä päivältä kuvia) ja vertailen vähän oonko yhtään muuttunut :D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! :-D tuli kyllä samaan aikaan haikee ja helpottunut olo, kun noita selaili. Haha hei hauska tapa, vois itekin aina tsekkailla albumien syövereitä!

      Poista