sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumiset

DSC_1169
DSC_1184
DSC_1146
1
DSC_1166

Heppaiset heipat! Ai että kun kesä on ihanaa. Kyllä nyt vaan oon vakuuttunut enemmän siitä, että tämä vuodenaika on paras kaikista, vaikka jokaisessa on omat hyvät puolensa tietysti. Mun kesässä ei ole vielä mitään hirveän suurta tapahtunut, mutta toisaalta oon nauttinut kiireettömyydestä ihan täysin rinnoin. Viimeinen työviikko taidenäyttelyn valvojana käynnistyy tiistaina, ja homma on ollut kyllä sekin oikein rentouttavaa. Vihdoin oon ehtinyt lukea taas kirjoja ja odotan huomista kirjastovisiittiä jo innolla - pitäisi rustata ylös teidänkin antamat kirjavinkit tohon yhteen postaukseen. Viime viikonloppuna olin Summer Upissa kolmatta kertaa, ja vietin ihan kivan festariviikonlopun. Yhdet festarit kesään on kuitenkin aika passeli määrä mulle!

Töiden loputtua pitäisi käyttää kummitädin antama joululahja ja käydä laskemassa vaijerilla imatrankosken yli - samalla tulee varmaan vietettyä pari päivää siellä suunnilla. Kahdeskymmeneskuudes päivä suuntaankin jo kohti Ryttylää ja Life-leiriä, jossa menee seuraava viikko. Loppukesän suunnitelmat on siis lähinnä siinä, muuten mennään ja matkataan ihan fiiliksen mukaan. Muhun iski kesäflunssa viime viikonlopun jälkeen joka on kyllä vienyt voimia pois aika kiitettävästi. Toivottavasti kohta ollaan jo voiton puolella, ei yhtään kivaa tämmönen!

Muistakaahan palvoa aurinkoa ja lämpöä nyt oikeen kunnolla - sitä nimittäin riittää! See you again!

12 kommenttia:

 1. Ootko kuinka paljon mukana Ryttylän toiminnassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mitenkään, tää on ihan ensimmäinen kerta kun osallistun mihinkään toimintaan!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! :) Onko sulla muuten poikaystävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ei mulla virallisesti ole :-)

   Poista
  2. Mitä sitten tarkoittaa epävirallinen poikaystävä? :D

   Poista
  3. No siis että on juttua meneillään mut vasta niin alkuvaiheissa, että en vielä poikaystäväksi sanois.

   Poista
 3. Es heißt in deutsch korrekt :Blumenwiese. Mit e am Ende :-)

  VastaaPoista
 4. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta voisitko tehdä postauksen siitä, minkälaisia kirjoja yleensä luet ja listaisit sun lempparikirjoja. Olisi tosi kiva saada ideoita lukulistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta kyllä yhtään oudolta kuule, koska just tollanen postaus on ollut siellä to do-listalla jo luvattoman kauan!! Ehdottomasti joo, uskon että sieltä löytyy paljonkin lukutoukkia :-)

   Poista