lauantai 9. elokuuta 2014

Kärkistensalmi

kaide
DSC_0034
DSC_0046
DSC_0019
3
DSC_0021
DSC_0023

Eilen päätin viettää kesälomapäivän Tampereella - kaupungissa, jonka keskustassa oon käynyt ehkä kerran aikaisemmin niin että jotain muistaisin. Tykkään kaikista eniten shoppailla yksin, koska silloin saa mennä just omien aikataulujen mukaan, syödä kun haluaa, istua kun jalkoja alkaa pakottaa eikä tarvi kysellä muiden mielipiteitä minne seuraavaksi. Lähdin hakemaan puuttuvia koulukirjoja ja koulureppua, mutta loppujen lopuksi mukaan tarttui noista vaan yksi ainoa psykan kirja. Pari kivaa vaatelöytöä noiden lisäksi!

Takaisintulomatkalla pysähdyttiin äitin kanssa Kärkisten sillalla, jonka yli on ajeltu niin kauan kuin muistan. Koskaan ei olla kuitenkaan pysähdytty! Nyt oli pakko mennä katsomaan auringonlaskua ja tolpasta roikkuvaa legendaarista ukkelia. Kamera oli onneksi mukana menossa, ja vaikka Tampereella se pysyikin visusti repussa, sillalla kiitin taas että kapistus oli mukana matkassa. Ihania maisemia ja ihanaa kesäillan kiireettömyyttä. Tuollaisia pysähtymisiä pitäisi saada elämään lisää.

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Siis jotain niin hienoo nää kuvat! Tuli hyvä mieli kun katto noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana jos niin positiivisesti vaikuttivat! Maisemat oli kyllä upeita, itellekin tulee levollinen mieli näitä katellessa :-)

   Poista
 3. Haha, olin tiistaina samalla sillalla kuvailemassa! oltiin matkalla mökiltä kotiin ja oli tosiaan pakko laittaa auto parkkiin ja käydä fiilistelemässä upeita maisemia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit olitko!! Cool, olispa ollut hauska jos olis törmätty siellä :-D noi maisemat on kyllä ihastelemisen ja pysähdyksen arvoiset.

   Poista
 4. Voisin melkein väittää löytäneeni sielunsiskon:) Suhde liikuntaan ja koulunkäyntiin käy yksiin oman suhtautumisen kans ja on ihana lukee ja tajuta ettei oo ainoo hullu joka jopa nauttii opiskelusta:) Ajatukses on oikeesti kypsiä verrattuna kuraan mitä joka blogissa tuntuu olevan, ihana lukee:) Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä ihana kommentti! Jotenkin alko hymyilyttää :-) mahtavaa jos tykkäät ja tuntuu että kirjottelen samanhenkistä juttua sun ajatusten kanssa, se on aina vaan pelkästään positiivista!! Kiitos sulle superpaljon ♥

   Poista