lauantai 2. elokuuta 2014

LIFELEIRI 2014DSC_0312
DSC_0534
DSC_0245
DSC_0305
DSC_0379
DSC_0462DSC_0248
DSC_0223
heidii
DSC_0194
haidi
DSC_0292
DSC_0372
DSC_0349
mm
DSC_0437
DSC_0384
DSC_0394
DSC_0408
DSC_0525
DSC_0529
DSC_0669
leirikuva PG 7635 heinakuuta 28 2014
Koko leiripoppoo
sportti
Sporttipajajengi!


Heippa! Täällä sitä taas ollaan, kotiutuneena viikon kestäneeltä Life-leiriltä Ryttylästä. Kyseessä oli siis kansanlähetysopiston kristillinen toimintaleiri, jolla on takanaan jo pitkät perinteet. Riihimäen kupeeseen pieneen Ryttylän kylään opiston keskuuteen kerääntyy kerran kesässä lähemmäs 300 nuorta talkoolaisineen ja vetäjineen. Leirin aikana työskennellään eri pajoissa, joita tänä vuonna riitti joka lähtöön: breakdancea, bändiä, balettia, mallikuvausta, sporttia, ratsastusta, kokkipajaa.. Itse valitsin workshopikseni sporttipajan, ja tuli kyllä viikon aikana todettua että tein erittäin oikean valinnan!

Leiri oli ihan huikea, en keksi mitään valituksen sanaa upeesta viikosta. Etukäteen vähän stressasin, koska en oo hirmuinen leiri-ihminen vaan viihdyn kaikista parhaiten yöt omassa sängyssä ja tutussa ympäristössä. Tuolla ei kuitenkaan tullut kertaakaan koti-ikävää tai muutenkaan huonoa fiilistä, päinvastoin tunnelma oli hurjan rento ja avoin. Joka päivä sporttailtiin 4-5 tuntia pelaillen erilaisia pelejä: futista, beachvolleyta, säbää, pesistä, ultimatea.. Kelit oli lämpimät ja hiki virtas, mutta se ei menoa haitannut. Huomasin, miten kova palo mulla onkaan joukkuelajeihin ja kipinä syttyikin erityisesti biitsin, säbän ja pesiksen pelaamiseen - jospa aloittaisi Lahdessa jossain höntsätiimissä syksyllä? Päiviin kuului myös erilaista yhteistä ohjelmaa ja yhdessäoloa. Tutustuin uusiin, mahtaviin ihmisiin ja lähennyin vanhojen ystävien kanssa. Kiitos vielä ihanalle rakkaalle Heidille, joka mut houkutteli mukaansa ja jonka kanssa sain kokea yhden elämäni parhaimmista viikoista! ♥

Toivottavasti kuvista välittyi positiivinen leirifiilis teillekin - en voi muuta kuin lämpimästi suositella teille lifeleiriä ja muita Ryttylän tapahtumia. Nyt vielä viikko täysillä lomailua ennen kouluun paluuta, mikä sekään ei tunnu edes inhottavalta tällä hetkellä!

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, ihania kuvia ja ihana postaus, kiitos vielä leiristä !

  VastaaPoista
 2. Hei! Näyttääpä kivalta :) Saanko udella, mikä ton Kansanlähetyksen "idea" on tai siis miten se poikkeaa vaikka perus ev.lut. meiningistä? Onko se järjestönä sellanen tosi konservatiivinen vai sallitaanko erilaisuutta (homojutut, naispappeus jne. u know)? Onko noi leirit kovinkin uskonnollisia vai onko pääpaino lähinnä tossa muussa tekemisessä? Entä onko teillä sellaisia tapakristityn mielestä "outoja" tapoja, kuten jotain kielillä puhumista tai seinien läpi kävelyä tai muuta ns. "hihhulointia" kuten joissakin liikkeissä on? (:D)

  Sori tällainen kysymystulva, pitää aina vaan tietää mihin on nokkaansa työntämässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä en taida olla pätevin henkilö vastaamaan kysymyksiin, koska leiri oli mullekin ensimmäinen Ryttylän juttu missä oon koskaan ikinä ollut ja ennen tätä en ollu edes kuullu koko paikasta :-D mutta siis luterilaista on tuokin ja mun mielestä ei kyllä ollenkaan konservatiivista. Ainakaan itse en sitä sellaiseksi kokenut! Varsin perusmeininkiä sopivalla rentoudella, mistä ite tykkään! Hihhulointijutuista en osaa sanoa, varmasti monenlaisia kokemuksia löytyy niin montaa kuin löytyy monenlaista eri ihmistäkin, mutta mulle ei ainakaan tullut tuolla sellaista oloa että olis jotenkin tosi outoa menoa!

   Poista
 3. En oo aiemmin kommentoinut, mut tykkään tosi paljon sun blogista ja kuvat on hyvälaatuisia sekä postaukset mielenkiintosia! En ollu aiemmin ees kuullut Life-leiristä ja kiinnostais kyllä osallistua ensvuonna, siksi kysyisin että olitko yksin vai kaverin kanssa siellä? Ja ite olisin varmaan menossa yksin, niin kuinka hyvin siellä tutustuu niihin muihin ihmisiin ja ollaanko enemmän tekemisissä sen pajan kesken, ettei ollenkaan ehdi tutustua muissa pajoissa työskenteleviin? Anteeks tämmönen kyselytulva, mutta aattelin että sulta saa hyviä vastauksia, kun itse olet tuolla vasta ollut. Hyvää syksynalkua sinulle! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja upee juttu että tällä kertaa kommentoitkin! :-) mäkään en ollu kuullu ennen tätä vuotta ja menin kanssa ihan ekakertalaisena! Olin mun kaverin kanssa, mutta todellakin myös yksin meneminen onnistuu ihan täysin. Suurin osa tonne olikin tullut yksinään! Tutustuu tosi hyvin just varsinkin omien pajalaisten kanssa, toisten pajojen ihmisten kanssa ei sit taas niin hyvin paitsi sitten majoituksissa ja iltajutuissa. Vaatii tietenki omaakin aktiivisuutta, että menee jutskailemaan vaan rohkeasti muille! Hyvä juttu vaan että kyselit, vastaan kyllä mielellään parhaani mukaan :) suosittelen kuitenki lämpimästi leiriä ja muutakin Ryttylän toimintaa! Kivaa syksyä sinnekin :)

   Poista