torstai 21. elokuuta 2014

Maxi dress and thoughts

DSC_0317
DSC_0264
DSC_0291
flower
DSC_0251
DSC_0262

Mekkokuvia ennen synttärijuhlille lähtöä viime viikonlopulta - ajalta, kun vielä tarkeni ilman pitkähihaisia.. Vihdoin viimein sain aikaiseksi hankkia maksimekon omaankin kaappiin, pitkään se onkin jo ollut suunnitelmissa! Löysin kerrankin suht sopivan pituisen mekon itselleni Bikbokista, kaikki kun meinaa olla sen verran pitkiä näin lyhyelle tytölle että helmaa sais olla koko ajan nostelemassa pois alta. Haluaisin vielä ainakin harmaan mekkosen ja erityisesti harmaa maksiHAME halkiolla on kovassa hakusessa. Jos tiedätte missä myydään, vinkatkaa mulle pliis (tai jos myytte vaikka omaanne pois)!!

Kohta jo kaksi viikkoa koulunkäyntiä takana eikä tunnu oikeastaan ollenkaan pahalta. Kouluun palaaminen on ollu tänä syksynä jotenkin erityisen mukavaa. Luulen, että se johtuu ihan siitä että ite voin henkisesti paremmin ja oon osannut vähän löysätä - tuoda arkeen muutakin puuhaa kuin koulua ja salilla käymistä. Koko ajan sitä vaan oppii itsestään lisää, vaikkakin kantapään kautta. Nyt kuitenkin elämä maistuu tosi hyvältä! Jänskättäviä muutoksiakin tulee omaan arkeen lähiaikoina, kun saan toden teolla alkaa totuttelemaan yksinasumiseen. Vuosia tulee kanssa taas yksi kokonainen lisää mittariin syyskuun alkupuolella - pitäiskö sitä tässä muka kasvaa ja aikuistua pikkuhiljaa?

5 kommenttia:

 1. Siitä maxihameesta, ostin itselleni kesän alussa onlysta 10€ harmaan ja halkiolla! Käy tsekkaa onko vielä 😉(omaani en myy =D) terkuin Beda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä kurkkaamassa, tosin hamekelit näyttää jo pahasti olevan ohi mitä ulos nyt kattelee :-( kiitos vinkistä!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siis WTFFF ei taida 23:03 anonyymilla olla kaikki ihan kotona, ku ei mitään fiksumpaa osannu kommentoida :-D huoh että säälittää tommoset jotka tulee jotaki pahaa oloaan tänne purkamaan! Oikeastaan toi kommentti vaan naurattaa, koska voiko säälittävämpää ollakaan :'D

   Sä oot Elina upee mimmi ja osaat toivottavasti ignoorata tollaset! Oot ihan hullun hyvässä tikissä ja moni ottais ton sun kropan mielellään itelleen! Ooot paras!

   Poista
  2. Hahah ihana anonyymi 23.27 :-D♥ lähinnä naurahdin ja suupielet nous kun tuon ensimmäisen kommentin näin, mutta mikäs siinä.. Mielipiteet kullakin!

   Höpöhöpö, voi että kiitos sulle! Oot mahtava kuka ikinä sitten oletkin :-)

   Poista