perjantai 29. elokuuta 2014

Summer throwbacks

DSC_0410
DSC_0398

Ulkona patiolla syöminen. Se oli yksi kesän must-jutuista! Miten maistuukin ruoka paljon paremmalta ulkosalla? Kaikki freesit salaatit uppos kanssa kesähelteillä paremmin kuin hyvin. Innostuttiin pari kertaa kokeilemaan luonnonyrttien sekoittamista salaattiin, eikä ollut yhtään pahempaa! Tuossa salaatissa taitaa olla seassa vuohenputkea, joka toi siihen kivan yrttisen vivahteen.

DSC_0327

Meidän raasulla meinas olla aika tukalan kuumaa pöyhkeän pitkän turkimuksensa alla.. Mulla on kamala kissakuume ja haluaisin tänne Lahteen oman kisulin kaveriksi. Ymmärrän kuitenkin, että sekin vie aikaa ja sitoo ihan eri tavalla mitä kissa tuolla landella.

DSC_0233

Meinasi olla luonnon parhaita antimia, nimittäin marjoja aika huonosti tänä kesänä! Vattuja löytyi kuin löytyikin sitten myöhemmin vaikka luultiin että niitäkään ei paljoa taida tulla. Nyt täällä Lahdessa oon kuluttanut jo muutaman rasiallisen, pitäis varmaan hillitä tahtia että riittää talveksikin.. Onneksi puutarhamarjoja on niidenkin edestä!

Untitled

Hahaa, vähän muistoja Summer Upista ja Purplepartysta! Siellä siis oli ohjelmanumerona sellanen, että heitettiin sellasia violetteja elintarvikeväripusseja ilmaan ja koko höskä kuvattiin yläilmoista. En itse edes olis bongannut tätä kuvaa ilman kavereita, jotka oli facebook-kuvia selaillessaan törmänneetkin mun naamaan, hah..

DSC_0287

Meidän kesälampaat on keränneet paljon katselijoita ja varsinkin yllätyskaritsat, jotka yksi lammas pyöräytti. On ne vaan suloisia tapauksia ja hävittää rikkaruohoja aika tehokkaaseen tahtiin.

kukat

Kukat on ehkä yksi kaunein juttu mitä tiedän, tosin oon itse tosi huono niistä huolehtimaan.. Siinä näkyykin mun nimikkokukka Orvokki, toiseksi nimekseni kun on kyseisen kukan nimi siunaantunut :-D

DSC_0194

Toi maksimekko oli kyllä yks parhaimmista löydöistä - harmi että tein sen vasta niin loppukesästä etten ehtinyt käyttää kuin ihan muutamaan kertaan.

Tiedättekö, tavallaan on ikävä kesää, mutta tavallaan ei kyllä ollenkaan! Tänä vuonna jotenkin selkeästi paljon vähemmän. Oikeestaan jo kaipasin syksyn tuoksuja ja värejä ja koulun alkamista. Tykkään kuitenkin rytmistä ja rutiineista, ja syksy on kyllä myös ihan parasta aikaa. Silloin on jotenkin semmonen ihan erilainen elämäntuntu ja kaikki jutut tuntuu jotenkin jännittäviltä! Kesä tulee aina uudestaan, niin syksytkin. Turhaan siis jäädään kaipailemaan ja voivottelemaan miten se kesä meni jo, silloin missaa parhaat puolet jostain toisesta vuodenajasta!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus tää, tuli kyllä hiukan ikävä kesää noista kuvista! (:

    VastaaPoista
  2. Ah, miten ihanan (loppu)kesäisiä kuvia! Niin kauniita! :)

    VastaaPoista