sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Birthday party

DSC_0547
DSC_0555
DSC_0575
DSC_0577
DSC_0585
DSC_0638
DSC_0617

Taas tuli yksi vuosi lisää tämän tytön mittariin ja samaan aikaan ensi vuonna sitä ollaan jo täydessä iässä. Muutamaan vuoteen ei oo tullut synttäreitä juhlittua sen kummemmin kuin kavereiden kanssa kahvitellessa - nyt kuitenkin pidin pienet juhlat täällä Lahdessa kavereiden kesken. Ilta oli kiva ja meininki hyvä, kiitos kaikille osaa ottaneille ja mua muistaneille!

Koeviikko lähenee ja stressi kasvaa tekemättömistä jutuista. Viime viikot on ollu ihan älyttömiä ja tuntuu ettei oo ehtinyt hengähtää täysillä kertaakaan. Blogin taso tuntuu myös laskevan samaa tahtia kun hommia lisääntyy, mutta toivottavasti pysytte kärsivällisinä! Rakastan kuitenkin tänne kirjottelemista vaikka sitten vaan kerran viikossa. Välillä pinnallisempia kuvia ja kuulumisia, joskus taas sitä syvällisempää pohdintaa - right?

6 kommenttia:

 1. Oon ollut sun blogis lukija jo kauan mutta en oo koskaan saanu kommentoitua, mutta jospa nyt. Sulla on ihanan inspiroiva blogi, tykkään sun postauksista tosi tosi paljon :-) Onnea synttäreittes johosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Kiitos paljon, kiva että tällä kertaa päädyit kommentoimaan :-) tälläset kommentit piristää kyllä aina. Kiitos onnitteluista :-)

   Poista
 2. Oi näyttää tosi kivoilta nuo pippalot! :) Tämä ei ole mitenkään pahalla kysytty, mutta käytätkö koskaan alkoholia vai oletko ihan absolutisti? :-)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista