sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Frozen

frost
DSC_0692
DSC_0700
DSC_0711
puut
marjat

Eilisaamuna oli pakko huokaista ääneen ihmetyksestä, kun rullasin pimennysverhon ylös suunnilleen kello yhdeksän reikäreikä. Valkoinen maa! Luulin jo, että talvi oli tullut ihan tosissaan, mutta pakkanen se vaan oli tullut yön aikana jäädyttämään maiseman valkoiseksi. Ihana auringonpaiste tietysti kruunasi kelin ja päätinkin, että aamupuuron jälkeen on lähdettävä pyörähtämään kuvausreissulla kameran kanssa. Pitkästä aikaa luontokuvailua - se jää turhan vähälle nykyään ja varsinkin nyt syksyllä, milloin olis parhaat edellytykset taltioida upeita kuvia, oon kuvaillut aika laiskasti. Onneksi vuodenajat tulee (ainakin toistaiseksi vielä) vuosi toisensa jälkeen uudestaan, eli ensi syksynä täytyy olla kameran kanssa liikkeellä sitäkin suuremmalla aktiivisuudella.

Kaikista kuvista ei huurteisuus ja talvenomaisuus näy, mutta vielähän me ollaan syksyn puolella aika reippaasti. Marraskuu on kuitenkin korkattu, mikä tarkoittaa mulle myös joulufiilistelyiden aloittamista (ihanaaihanaa)! Samalla saa luvan syödä pipareita ja juoda glögiä kanelihuuruissa. Joulu on mulle ehdottomasti rakkain juhla vuodesta, mikään ei vaan voi sen tuomia fiiliksiä ylittää. Ei kuitenkaan liikaa kiirehditä, lupaan että bloginkin puolella fiilistellään joulua ihan kunnolla vielä! Löytyykö teidän lukijoiden joukosta muita jouluun ihastuneita tyyppejä?

8 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu kanssa yksi jouluintoilija! Ekat joululaulut on jo kuunneltu ja jouluvalot tekisi jo mieli laittaa koristamaan omaa huonetta :) Ehkei kuitenkaan ihan vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Koitan kanssa hillitä itteeni, se joulu on kuitenkin vasta joulukuussa :-)

   Poista
 2. Täällä kans yks joulufani! Se on vaan niin paras aika vuodesta. Onneks se tulee pian taas ja marraskuuhan on jo pikkujoulukuukausi ;)
  Ihan mahtavia kuvia muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ihan samaa mieltä, joulun aikaa ei voita mikään vaikka kaikissa vuodenajoissa on tietysti puolensa. Ja nimenomaan, mulla on ensimmäiset pikkujoulut jo takana! :-D kiitos paljon!

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Voi et oo todellakaan ainoo tossa joulufiilistelyssä :-D marraskuun alkaminen tarkottaa mulle aina ton joulufiilistelyn alottamista :-D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja ihanaa hei, arvasin kyllä että meitä löytyy :-) marraskuussa saa jo tosiaan hyvällä omallatunnolla joulufiilistellä, nimim. just kupillinen glögiä masussa!

   Poista
 4. Täällä kanssa on yksi joulufani, joka aloitti piparien teon lokakuussa! :D

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Se on oikein, mitäpä sitä kituuttelemaan turhan pitkään :-)

   Poista