lauantai 14. helmikuuta 2015

Vanhojen tanssit 2015

DSC_2981
DSC_2862
DSC_2854
DSC_2836
DSC_2800
DSC_2886
DSC_2991
DSC_2990
DSC_3073
DSC_3214
DSC_2845
DSC_3272
Rakkaimpia ♥
DSC_2708
DSC_3330
DSC_2744
DSC_2901
Pe-aamuna tanssittiin ala-astelaisille ja niiden jälkeen pienet tytöt tuli tuomaan mulle suklaalevyn, jossa oli ystävänpäivän toivotukset ja kehut hienosta tanssista ja mekosta. Maailman ihanimpia, meinas kyllä tulla itku ja suupielet oli korvissa vieläkin enemmän mitä muuten sinä päivänä!
DSC_3244

Ihanat kaks prinsessapäivää takana, nyt jo ikävöin. Tanssit suju paremmin ku koskaan harjotuksissa ja hymy ei hyytynyt koko päivänä. Kaikki tytöt oli niiin kauniina että melkein itketti ja pojat komeina. Partneri oli mitä mainioin, mekko ystävältä lainassa ja tukka ja meikki toisen ystävän käsialaa. En kyllä olis voinu tyytyväisempi olla! Tanssittiin siis niin, että torstai-iltana koululla vanhemmille ja sitten perjantai-aamuna koululla ja myöhemmin päivällä Lahden suurhallilla Lyseon lukion kanssa. Hässäkkää on ollut tää viikko, mutta kivoja tapahtumia täynnä mitkä on kyllä semmosia ehdottomia once in a lifetime-kokemuksia. Kuvia on paljon (kiitos ihanalle Samuelille, joka kärsivällisesti jaksoi juosta mun perässä paikasta toiseen ja taltioida tän ihanan päivän muistoihin), joten varmasti postailen niitä lisää vielä myöhemminkin.

Vanhojen päivät lähensi kyllä meidän lukioporukkaa tosi paljon, suosittelen kaikkia ehdottomasti tanssimaan jotka lukionkin aikoo käydä. Maaliskuun ekana viikonloppuna fiilistellään vielä yhdessä Vanhojen risteilyllä, meidän jatkot kun meni vähän plörinäksi. Miten teidän muiden, arvon wanhojen vuosimallia 2015 päivä sujui? Linkkailkaahan postauksianne tansseista, on aina kivaa ihastella muiden mekkoja ja katsella kuvia - iloa silmille.

14 kommenttia:

 1. Ite istuin kamera kädessä kuvaamassa vanhoja kun paria en saanut. ='\\\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :-( tosi harmi, jos oisit kuitenkin tanssahtelemaan halunnut!

   Poista
 2. Oot ollut aivan hirmuisen kauniina :---)) Ah, pidä noi muistot tallessa. Vielä kahdenkin (ja varmaan useammankin) vuoden jälkeen jaksaa muistella tippa linssissä noita aikoja nuorena ja huolettomana ja kauniina! ::D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ kyllä varmasti pidän, nää muistot säilyy vielä pitkään!!

   Poista
 3. Aivan ihana mekko! Kaunis väri ja sopii sulle hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itekin enemmän kuin tyytyväinen! Kiitos :-)

   Poista
 4. olet ihana todella kaunis! ja mekkokin on oikein sopivan mallinen ja värinen sulle :3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia täytyy sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä saan kiittää valokuvaajaani Samuelia :-)

   Poista
 6. Sun mekko on aivan liian ihana! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  VastaaPoista