perjantai 9. lokakuuta 2015

Vuoden inspiroivin hyvinvointiblogi?

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Heippa ihanaiset!

Indiedays Blog Awardsit lähestyvät taas vauhdilla ja koittavatkin jo kolmen viikon päästä. Itse olen osallistumassa tänä vuonna gaalaan innoissani, sillä viime kerta jäi väliin omalla kohdallani muiden menojen takia. Awardseissa palkitaan Indiedaysin inspiroivimpia blogeja, ja itse sain kunnian olla ehdolla hyvinvointi/motivation-sarjassa huikeiden, todella suosittujen blogien seassa. Siistiä olla mukana, sekin on jo meikäläisestä hienoa!

Blogiani voi nyt käydä äänestämässä täällä ja samalla äänestäessään voit osallistua arvontaan, jossa on jaossa 5kpl kahden hengen lippupaketteja huikeaan Indiedays Blog Awards-gaalaan 31.10. sekä 3 kpl 50e arvoisia tavaratalolahjakortteja. Awardseissa on mahdollisuus tulla treffailemaan monia bloggaajia ja mukaan lukien vaikkapa minua! Jos koet, että blogini on toiminut inspiraation lähteenä tai vaikuttanut sinuun jollain tavalla, käy antamassa äänesi :-) olen kiitollinen ihan jokaisesta äänestä!


DSC_0257

Täällä ollaan vastaanotettu syksyä ja viileneviä ilmoja oikein positiivisin mielin. Mistään syysmasiksesta ei ole tietoakaan, vaan fiilis on ollut tosi hyvä ja ennemminkin odotan innoissani kynttilöiden polttamista ja rauhoittavaa pimeyttä. Mun mielestä on inhottavaa pilata joku tietty vuodenaika vaan omalla asenteella, sillä kaikki on loppujen lopuksi vaan ja ainoastaan siitä kiinni. Lisäksi odotan joulua ihan kympillä. Oon niin jouluihminen henkeen ja vereen, että oksat pois. Ylivoimaisesti koko vuoden kohokohta on joulun aika ja oikeastaan koko joulukuu on ihan lemppari!

Huomisaamuna startataan auto kohti papan mökkiä ja syksyistä karpalonkeruuvisiittiä, joka on muodostunut jo melkeinpä pieneksi perinteeksi. Paljon vaatetta, villasukat ja kumisaappaat mukaan, niin tarkenee tarpoa suolla ja kyykätä karpaloiden perässä. Mökkeily on aina jotenkin niin rentouttavaa, ja tässä syysmökkeilyssäkin on oma tunnelmansa. Sauna lämmittää ihan eri tavalla ja illalla on ihana rauhoittua hyvässä seurassa hyvän ruoan äärellä. Minä ainakin rentoudun kaikista parhaiten luonnon lähellä.

DSC_0281
light

Mitkä jutut saa teidät rentoutumaan? Onko se just tää syksyn aika ja se tietty hiljainen lupa olla vaan ja hidastaa tahtia kesän ja kevään jälkeen? Itse ainakin huomaan, että päivän lyhenemisellä on hirveesti vaikutusta. Myös omasta pirteydestä täytyy pitää huolta nukkumalla tarpeeksi ja syömällä ravinteikasta ruokaa. Pienet asiat arjen keskellä piristää huimasti, kun niistä osaa ottaa kaiken irti.


Ihanaa, syksyntuoksuista viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

  1. syksyn aika on mun mielestä kans niin ihanaa ♥ ulkona tallustelu raittiissa ilmassa, värikkäiden lehtien keskellä, ah ♥ kävin äänestämässä sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, ihana että muutkin ymmärtää syksyn päälle! Usein se leimataan just masennusvuodenajaksi, mikä on mun mielestä ihan hölmö lähtökohta. Kiitos mahdottomasti, jokainen ääni on tärkeä!<3

      Poista