tiistai 3. marraskuuta 2015

Alkufiiliksiä Lifted FIT-valmennuksesta

Yhteistyössä Lifted

12032213_1053691438005097_1150120928597277006_n AIC91omSIf7D4znK-T8xF4SxpPcw-q5R_72Zo8Wl4N0

Sain mahdollisuuden lähteä mukaan Liftedin FIT-valmennukseen, jonka takana on kolme energistä ja positiivista kaveria: Jukka, Antti ja Taneli. Kolmikon perustama Lifted tarjoaa kokonaisvaltaisia valmennuksia niin yksilöille kuin yritysporukoillekin. Haluan lähteä mukaan sellaisiin juttuihin, jotka koen omaksi alakseni ja siksipä en miettinyt kahta kertaa, lähdenkö mukaan valmennukseen. Hyvinvoinnista voi aina oppia lisää ja sille antaa lisää aikaa omasta arjesta.

Alkusyksyn olen etsinyt sitä omaa liikuntamuotoa kun peruspuntti on alkanut kyllästyttää. Kehonpainolla tehtävä treeni on ihan selkeästi syrjäyttämässä salitreeniä, ja onkin hienoa että ihmiset käyttää kroppaansa monipuolisemmin. Valmennus keskittyy liikuntaosiossa kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin, ja on saanut kyllä huomata että ne tarjoavat yllättävän suuren vastuksen ja haastavat kroppaa ihan eri tavalla. Vielä on paljon opittavaa, mutta innokkaasti on tehty liskopunnerruksia ja mittarimatoja.

Tztg1z_BVf2otLhmqqt_yQGW5uRrMwEWe93mq1O4t0c VTfC_JrJ0mqGU-GdtbIE0yZpZVCTKZqDuvOGtjV5mYE

En ole koskaan aiemmin mihinkään valmennukseen osallistunut, vaan aina olen suunnitellut itse omat treeniohjelmani ja ruokavalioni. Sitä kautta on tietysti oppinut paljon itsestään ja pystynyt muotoilemaan juuri itselle sopivan tavan huolehtia hyvinvoinnista, mutta samalla kuitenkin sitä juuttuu ehkä liiaksi samoihin kaavoihin. Tää valmennus on ollut todella positiivinen yllätys, ja voin myöntää että en odottanut tältä näin paljoa! Eniten oon iloinnut sen aidosta kokonaisvaltaisuudesta. Valmennuksessa ei tiputeta yhtäkään tärkeää osa-aluetta pois messistä, vaan säännöllisesti keskitytään treeniin, ruokavalioon, kehonhuoltoon, henkiseen kehitykseen, uneen ja motivaatioon.

Valmennus on auttanut mua hölläämään treenien kanssa ja huomaamaan sen, että vähempikin riittää. Samalla tulee panostettua siihen henkiseen hyvinvointiin ja omiin ajatuksiin ihan huomaamatta enemmän, koska ne huomioidaan jokapäiväisissä jutuissa. Treeniyhteisön tsemppi ja tuki on ihan mahtavaa, ja muiden herkullisten ruokakuvien selailu fb-feediltä antaa itsellekin inspiraatiota keittiön puolelle.

8tGcfif8uae1lPMWTWXUDI2fzhkMB6r7Aow0BtpN5s8 12106827_1051034818270759_8884831616033703527_n

Oman haasteensa valmennuksen noudattamiselle on asettanut omat potkunyrkkeilytreenit ja kiire koulussa, mutta nyt aion taas kiriä muut aikataulussa kiinni! Aina voi onneksi soveltaa, ja on ihana huomata kuinka tässä valmennuksessa painotetaan ohjeistuksen ohella sitä, kuinka tärkeää on loppujen lopuksi löytää se itselle sopiva tapa noudattaa niitä. Valmentajat vaikuttaa ihan huipputyypeiltä ja huokuu positiivisuutta ja elämisen energiaa. Pääsin piipahtamaan myös I love me-messuilla Liftedin standilla ja moikkaamaan Tanelia ihan kasvotusten. Toivottavasti vielä muitakin jossain vaiheessa!

Onko Lifted teille ennestään tuttu? Liftedillä on käynnissä nyt ilmainen viikkovalmennus, joka keskittyy täydellisten aamurutiinien muodostamiseen. Jokaiselle päivälle on suunniteltuna jokin päivän käyntiin boostaava kiva juttu. Itse en ole vielä tätä valmennusta testannut, mutta aion kyllä oman valmennuksen jälkeen! Viikkovalmennukseen pääset tästä.

Energistä marraskuuta, nautitaan ja reippaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti