torstai 3. maaliskuuta 2016

Jotain uutta ja yksityisempää

DSC_0123

Heippa hei pitkästä aikaa! Täällä ollaan, elossa, mutta blogi on pysynyt hiljaisena, koska

a) en omista tällä hetkellä toimivaa tietokonetta,
b) toimivaa kameraa ja
c) päivät ovat kuluneet enemmän tai vähemmän ylppäreihin valmistautumiseen (enemmän ehkä kaikkeen muuhun mukavaan, kuten Pietari-reissuun, penkkarihulinoihin ja lukulomailuun maaseudun rauhassa).

Kaikista olennaisin syy hiljaisuuteen kuitenkin on se, että tää blogijuttu ei oo inspiroinut mua vähään aikaan tällaisenaan. Oon halunnut ottaa vähän etäisyyttä sosiaalisesta mediasta ja sen sijaan keskittyä enemmän itseeni ja ympäröivään maailmaan. Tietoinen läsnäolo on nyt in.

DSC_0270

Jollain tavalla kaipaan kuitenkin blogikirjoittamista, eniten ehkä just vaan sitä kirjoittamista ilman mitään muotteja. Sen takia aloitin uuden, yksityisen blogin, jonne on siis pääsy ainoastaan kutsutuilla lukijoilla. Tämä toinen blogi on enemmänkin päiväkirja, sisältäen henkilökohtaisempia ajatuksia ja mietteitä elämästä. Ajattelin kuitenkin, että voisin lisätä sinne muutamia kiinnostuneita, jotka haluavat seurata mun kuulumisia enemmän. Jos haluaisit päästä blogia lukemaan, jätä kommenttiin sun sähköpostiosoite :-)

En aio kuopata tätä blogia kokonaan, vaan saatan hyvinkin aktivoitua ja tulla takaisin kirjoittelemaan vielä jossain vaiheessa! Nyt kuitenkin tuntuu paremmalta suunnata fokus jonnekin muualle hetkeksi.

Meikäläinen jatkaa valmistautumista ylppäreihin, jotka on ohi 28 päivän päästä (!!!) ja sen jälkeen alkaakin valmistautuminen toukokuun pääsykokeisiin. Tsemppiä kaikille keväällä kirjoittaville ja aurinkoista, energistä kevättä muille lukijoille!

/// PS! Lisäilen teitä uuteen blogiin sitä mukaa kun sposteja laitatte. Jotta pääset lukemaan uutta blogia, sulle tulee spostiin viesti jossa kutsu tulee hyväksyä ja sulla on lisäksi oltava blogger-tunnus!

24 kommenttia:

 1. Heippa, mua kiinnostais lukea sitä sun blogia :) Ois kiva kuulla sun (ja sun kautta ehkä teidän muunkin perheen) kuulumisia, sen takia tätäkin blogia oon seurannut :)
  wilhelmiina.niininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. janika.kaskenoja@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa sun kirjoittelut! :-)
  cheatclean@outlook.com

  VastaaPoista
 4. tajuan kyllä jos et halua lisätä minut siihen uuteen blogiin, mutta harmittaa vaan ajatus jos loppuis kokonaa sun bloginlukeminen :/ niin miks ei kokeilis! ainii ja mun sposti on: jasmine.laine95@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oon jo useamman vuoden lukenut sun blogia, ja jatkossakin kiinnostais kuulla ajatuksias, kun osaat ilmaista asiat niin hyvin ja luontevasti! Lisäksi nyt itsekin kirjoittavana abina ja pääsykoerumbassa olevana olis mukava saada vähän mietteitä samassa tilanteessa olevilta... :) Tsempit sullekin!

  marianna.kastinen@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Olis kiva päästä lukemaan sun juttuja! :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. oona.sihvola@hotmail.com
  http://mmyownsteps.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Moikka!
  Kiva, kun kirjoitit pitkästä aikaa :) Mielelläni liittyisin lukemaan myös toistakin blogiasi :) Sähköpostini on stenback.jenna@gmail.com.

  VastaaPoista
 9. Moi! Ihana kuulla susta pitkästä aikaa, oon kaivaillut sun kirjotuksia! Mihin aiot hakee opiskelemaan? :) Haluun ehdottomasti päästä lukemaan sun kirjotuksia jatkossa, eli tässä mun s-posti: nelli.manttari@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. hejj, tosi kiva että oot taas päässyt kirjoittamisen makuun, tykkään sun kirjoituksista tosi paljon & tää on pitkään ollut yks mun lemppablogeista! miksipä siis jättäisin mahdollisuuden jatkaa sun elämän kulun seuraamista väliin? :) tietenkin ymmärrän jos et halua ihan ketä tahansa seurailemaan sinne, mutta jos kuitenkin haluat mut lisätä nii laita s-postia: ilona.korhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. jooo kiinnostaa, cas-si-e@hotmail.com : )

  VastaaPoista
 12. miisa.kunttu@gmail.com :) tsemppiä pääsykokeisiin ja hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 13. Heii miekin haluan!! :) vivville@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnittelut ylioppilaalle ja mielelläni lukisin jatkossakin kuulumisiasi.
  Kaikkea hyvää elämääsi <3
  Pauska
  Pauliina.jarvela@phnet.fi

  VastaaPoista